inzulin Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Zdravym chci se zeptat stahl jsem si cod MW3 opatchoval a vypalil ale xbox po mě chce furd update bojim se že by mi to smazalo flash . Poradíte mi někdo prosim ? Smaže update flah nebo ne ? nebo jak postupovat abych hru pustil na stavajícím KINECT dashboardu ? dekuju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Zdravym chci se zeptat stahl jsem si cod MW3 opatchoval a vypalil ale xbox po mě chce furd update bojim se že by mi to smazalo flash .Poradíte mi někdo prosim ? Smaže update flah nebo ne ? nebo jak postupovat abych hru pustil na stavajícím KINECT dashboardu ? dekuju . Záleží na tom jaký máš flash a DB nyní . To jsi nám ale nenapsal , takže ti na tvou otázku nemůžeme odpovědět . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzulin Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 ja pravě nwm jake ma dashboard označení ale je to dashboard co přišl s kinectem . Ten co je před metro dashboarde .[h=2][/h] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezzor Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 ja pravě nwm jake ma dashboard označení ale je to dashboard co přišl s kinectem . Ten co je před metro dashboarde . Tak s takymito diskutovat :D To ani nevies, aky mas flash v konzole??? A verzia Dashboardu sa pozera v "System info"!!!!!! No a to podstatne: MW3 je hra XGD3 a tu si bez flashu 2.0 a vyssi nezahras. Mas nizsi, tak updatom DB 13xxx a vyssi mazes flash! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzulin Posted January 1, 2012 Author Report Share Posted January 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hra vyžaduje aktualizaci, ale aktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jedině nový flash a DB . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ga1far Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hravyžaduje aktualizaci, aleaktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Kdo ti to flashoval na 2.0 a nechal stary Dash??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hravyžaduje aktualizaci, aleaktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Jestli máš opravdu LT+2.0 ( to je ale podmínka) tak už se flash už nesmaže - klidně můžeš aktualizovat i na nejnovější DB . Mám to odzkoušené . Omlouvám se špatně jsem přečetl , že jsi napsal že máš flash 2.0 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzulin Posted January 1, 2012 Author Report Share Posted January 1, 2012 jo nejsem si jistej ze mám LT 2.0 je nějáka možnost to zjistit ? Jinak flashovaly tady http://www.servis-konzoli.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satir Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Jestli máš opravdu LT+2.0 ( to je ale podmínka) tak už se flash už nesmaže - klidně můžeš aktualizovat i na nejnovější DB . Mám to odzkoušené . Omlouvám se špatně jsem přečetl , že jsi napsal že máš flash 2.0 . No zapomněl jsi říct o tichém updatu,. takž emu nepojedou zase nové hry ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Žádná možnost to zjistit není . Jestli nehraješ na live , tak doporučuji místo nového flashe raději RGH . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzulin Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 jo jde do RGB takže klidně lock dik za rady :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts