Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dom. kino k PS3 do 5000kč

mates ps3

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

http://www.alza.cz/reproduktory-sony-ssfcr4000-d83610.htm Ahojky, vím,že to není přesně 5 tisíc ,ale o 490kč dražší ,jenže je to kvalitní kino ,,,

ale pokud by jsi chtěl do 5 tisíc ,tak je tu http://www.mall.cz/domaci-kino-dvd-5-1/panasonic-sc-xh55ep-k ,,, uvidíš sám,co se ti bude zamlouvat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jo tak ht-d550 jsem si vybral jeste nez jsem sem psal,ale furt nevim jede píše že zvuk super atd... a druhej že 1000w ani nahodou že spíš tak 100w a subwoofer jako by nebyl tak nevim co si o tom mám myslet a jak jsou velký ty sony reproduktory???

Odkaz ke komentáři

• 0

hele a jak to propojim s ps3 nejaka žena se ptala na heurece jak to propojí a co k tomu bude potřebovat aby to hrálo a oni jí napsali že av receiver ale já zesilovač fakt nemám

EDIT:mám na mysli ty sony repráky

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Ty sony repraky za 5490,- jsou jen bedny , k tomu potrebujes jeste receiver . Otazka je jestli chces k PS3 plnohodnotny 5.1 nebo se spojis jen se stereo zvukem , taky v 5.1 ale proste jen stereo , nebude to plnohodnotne 5.1

V takovem pripade muzu doporucit logitech X-530 , hraji fakt dobre a za dobrou cenu :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud jsou jen vyvedeny do stereo cinche nebo 3,5" jacka, tak leda pres nejakou silenou redukci. No, ono toho do 5k moc nevymyslis, jak pise romeno nejlepsi reseni jsou nejaky 5.1 logitech x-530 a nebo z5500, ty by se dali nekde v bazaru kolem 5k sehnat, idealni na nich je ze maj optiku takze pripojis, neresis, mas tam solidni subwoofer a hrajou pekne...

ty sony repro vypadaj pekne, ale jak je zde psano musis mit receiver aby si tech 5 repro zapojil a taky mi tam chybi subwoofer na poradny bassovani pri filmech :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu