Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dilema:PS3 ano-nie?

Reddevilko77

Otázka

Caute chalani... icon_e_smile.gif

Chcel by som vas poprosit o par rad pri kupe Ps3 nakolko som tu novy.Neviem ci som vobec dal toto do dobrej sekcie.Som majitelom xbox 360 ktory bezne vyuzivam len na offline hranie.Vedel by mi niekto povedat ake je online hranie u PS3?co velkost komunity?som niekolko rocny hrac fify a rad by som zacal hravat online...chcel by som pocut nazory skusenych najitelov PS3,ktory budem vyuzivat aj na pozeranie blueray filmov..ci kupu nebudem lutovat icon_e_biggrin.gificon_e_biggrin.gif i ked si myslim ze tu na fore su hraci asi len na pskach hehe...dakujem icon_e_biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nebudeš litovat ... Online služby u PS3 ,jsou víc než dobré a hlavně se dál rozrůstá ,takže není se čeho ,že by nebylo s kým hrát FIFU.

Filmy na Blue-ray , je další výhoda PS3 ta první je online hraní zdarma ,.. Hry ,,, Ps3 má daleko lepší Exkluzivity než X360 ,alespoň pro mě, dá mi

za pravdu hodně lidí ,že KILLZONE 2-3. UNCHARTED 2-3 GRAN TURISMO 5. NEBO GOD OF WAR A NEBO HEAVY RAIN jsou vynikající hry ,,,

Ale taky záleží ,jestli hry chceš kupovat a nebo stahovat ,,,

Odkaz ke komentáři

• 0

co se online hrani tyce je PS3 asi vepredu.staci ti wifi nebo lan zapojis a jedes.na boxe si to musis zaplatit stoji to kolem 1000-1200kc na rok,"predplacena karta se da sehnat na netu".s tema hrama je to vec nazoru mam dve konsole PS3 60GB a slima 160GB a dva Xboxe elita 250GB a taky slima 250GB a co muzu srovnat tak se mi zda ze xbox ma ty hry jak hratelnosti tak graficky lepsi.treba na PS3 sem nikdy nedal dopustit na zavodni hry,PS3 sem si kupoval kvuli GT 5 protoze prevazne hraju zavodni hry,ale co vysla forza 4 tak ta nema konkurenci GT5 sem znechucene prodal(hra pro deti!)protoze to prosra...!ze strilecek Gears of war3 nebo Call of duty MW2 a 3 parada a i ty coop mi prijdou lepsi.treba mam call of duty black ops na obe konsole a grafický detali sou lepsi na boxu.i reakce ovladani mi prijdou na boxu rychlejsi a citlivejsi.ale to je jen zlomek co tu pisu to je jen strucne a na hrubo porovnani dvou her.takze nevim vzdycky sem byl pro PS3 ale posledni dobou spis ten XBOX.obe konsole maj svoje Exkluzivity a na obou najdes vynikajici hry a co si budem povidat na obe muzes hry stahovat a nebo kupovat.to ti rekne taky spousta lidi ja osobne sem asi spis pro ten xbox.

Odkaz ke komentáři

• 0

Klidně do PS3 jdi, neprohloupíš. Akorát má PS3 oproti xboxu fakt ♥♥♥♥♥ní ovladač, na to si asi nikdy nezvyknu. Taky teď ty nový xbox slim jsou míň hlučnější než ps3. Ps3 čte hodně z BD. Teď hraju Uncharted jedničku a někdy je to jak jehličková tiskárna. :) Ale nejdůležitější jsou exkluzivní hry a to je subjektivní názor.

Odkaz ke komentáři

• 0

ide o to ze ja uz mam doma xbox....tak som rozmyslal o ps3....to je tak zly ten ovladac?ved podla mna je to len o zvyku....komunita pre online hranie je dost velka?nakolko xbox je starsi...neviem myslim si ze kombinacia xbox ofline hranie...ps3 online hranie je v celku co vy na to?:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

jo je to mozna vec zvyku,ja jen ze kdyz hraju strilecky treba na PS3 KZ 2 3 tak se stim docela peru a kdyz hrajem treba COD nebo Gearse 3 v coop s kamosem tak mu na boxu davam a sem lepsi lip se mi to ovlada nema to co delat s tvarem nebo velikosti ovladace ale s rychlosti reakce a presnosti(nevim jestli je to ovladacem nebo zpracovanim her).nechtel sem nikterak hanit ovladac na PS3 to opravdu ne,na nem sem odkojenej uz od PS 1,2 a dve PS3:).mel sem na mysli treba jako ze me se strilecky na boxu hrajou lip a to porovnavat muzu protoze mam obe konsole:) ale to sem jen ja,nekdo jinej muze bejt samozrejme lepsi:) nikomu nic nevyvracim:).je to tak kazdej kdo je zapalenej jak uz do boxe nebo do PS3 tak to je stejny,jak vyjde nejaka hra co je ocekavana a treba i "legendou" nebo i starsi a kdyz to budou hraci chtit hrat online tak je uz jedno na cem,kazdej to bude hrat na tom co ma a co zastava kdyz a lidi je spousta na obou stranach.

Odkaz ke komentáři

• 0

já jsem koupil PS3 slim 320 gb před dvěma dny a nelituju jen trošku lituji že mám FW 3.72 na který nejde downgrade ani cfw není takže musím čekat ale koupil jsem k tomu Uncharted 3 a na tom ovladaci se mi hraje moc dobře pro mě je lepší ps3 ovladač než xbox ovladač ale je to jen otázka zvyku

Odkaz ke komentáři

• 0

mě třeba vyhovuje víc ovladač u PS3 a to proto že má oba analogy ve stejné rovině a tlačítka jako křížek, kolečko atd. nejsou vypoulený. jinak co se týče grafiky her, tak exkluzivity jasně dominujou na PS3 a co se týče těch ostatních her, tak u některých je to možná o chloupek hezčí na XBOXU i když v dnešní době už ani ne. hodně záleží na televizi. hodně lidí třeba nadávali na GTA 4 a Red Dead Redemption, že je na PS3 rozmazaný a že se to seká, ale u mě nic takového není. obě hry mám krásně ostrý a plynulý.

Odkaz ke komentáři

• 0
crown:downgrade je to ze nemozes stahovat zo store hry?
Ne download je stahovaní , downgrade je ponížení firmwaru a nebo čehokoliv . V jeho připadě nelze udělat downgrade . 3.72 na nižší a tudiž nenahraje CFW a nespustí zatím žádné digitalně nepodepsaný software
Z môjho pohľadu ps3 jasne dominuje. Stačí jediné zrovnanie. Blu-ray vs dvd. Aj bežnú hru môžu vývojári okoreniť množstvom doplnkov ktoré sa vmestia na BD disky bez problémov. Povedzme Uncharted3 má obsah 45GB. Jednoducho matematika nepustí dvd je proste out.

Dvd je out , ale od čeho mame hdd , je mi jedno že hra vyjde na třech dvd 8.5 x 3 , klidně je nahraju na hdd a budu si užívat klidu , žádná mechanika mě nebude rušit , podle mě jsou přenosná media out už nějakou dobu , v dnešní době vysokorychlostního internetu a vysoko kapacitních disku či SSD disků

Odkaz ke komentáři

• 0

To Fenix: ano možno aj BD disky sú pomaly out, ale nejaký čas tu budú. Vychádzam z reálnej technológie a ta hovorí, že BD distribúcia jedného disku je vždy menej nákladná ako vydanie 4 dvd nosičov. Neviem si predstaviť pozerať film povedzme Avatar na dvd. To je strašné. Máme veľkú kapacitu hdd, ale hry sa stále vydávajú na nosičoch. U PC platformy sa vývoj v tomto smere úplne zastavil a pochybujem, že sa tak skoro dočkáme hier predávaných na BD diskoch. Skôr si myslím, že hry s veľkým obsahom ktorý sa nevojde na dvd budú predávať/jú masívne online ako to robí Steam alebo cez nejaké oficko uložisko odkiaľ si ho hráči po zaplatení môžu stiahnúť. Je to lacnejšie a rýchlejšie. U konzoly PS3 je iná situácia. Síce je možnosť narvať do systému disk s veľkou kapacitou a tak mať svoju zbierku hier pokope, ale aj ten najväčší disk rýchlo naplniš pokiaľ k tomu pridáš aj filmy, hudbu a fotky všetko vo vysokej kvalite. Preto BD nosiče sú v tejto platforme opodstatnené a tak skoro nahradené nebudú.

Odkaz ke komentáři

• 0

reddevilko- myslím, že tvůj plán- Xbox offline a PS3 online je skvělý. Jestli to chceš takhle kombinovat, tak litovat určitě nebudeš. Bez online hraní by mě už asi žádná konzole nebavila..:-) Jak jednou vyzkoušíš online- už nikdy nechceš jinak..:-)

Tak hodně štěstí a Glory manU

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu