JanKrumbach Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj Delší dobu mi doma ležela hra Blazin Angels2 Secret Missions of WWII protože se mi moc nezdála.No a nyní jsem se do ní zakousl a je to docela dobrý,tedy pro ty co mají rádi letec.simulátory.A věřte u některých misí jsem se dost "zapotil" zejména u šibeničních časových termínech zničení nepřátel.Jsem u 15 mise a vždy s napětím čekám co si na mě zase vymyslí.Jediné co se mi na hře nelíbí,je Nemožnost přerušit misi v některém kontrolním bodě,jako u jiných her.Takže když třeba v pátém bodu hru přeruším nejde uložit nahrané,a musí se znovu na počátek mise.A to je někdy dost zpomalující švih hry.Ale jinak nemám větší výhrady,a "viděl" jsem kus světa z pilotní kabiny. No a co hře říkáte Vy ?? Jaké jsou Vaše skušenosti? Rád si je přečtu. Honza Citovat
Bargud Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2011 a je to docela dobrý,tedy pro ty co mají rádi letec.simulátory. No to si snad děláš srandu...:D , já si tedy letecký simulátor představuju mnohem jinak..., tak nějak reálněji...Blazing Angels 2 bych rozhodně zařadil mezi arkádové hry. A to bez přemýšlení...Ale zase, mezi dobré arkádové hry. Přeci jenom, ono zase tolil leteckých her za 2. sv. války není. Citovat
zurik007 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2011 Tak tuhle hru hraju taky. Ano ten problém s ukládáním mám také. Docela mě to štve. Jinak to nemá chybu. Souhlasím s názorem ,že je to spíš arkádovka než letecký simulátor. Citovat
JanKrumbach Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2012 OK Máte asi pravdu.Jen bych chtěl poradit.V 18.Misi Harvester of storms doprovázím spojenecké bombardéry a pak musím zničit jakýsi generátor,no a to mi nejde.Zničím flak šiju kulomety,raketama do té věže a nic.A to ještě musím vždy prchat do oblak z dosahu výboje.. Tak nevím,už jsem tam zaštíplý týden.Neporadíš nebo někdo jak na to? Díky Honza Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.