perrek Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 čus prosímvás potřebuju pomoct. Neznáte nějaký servis, kde mi opraví čelní sklo na iPad 2? ale mám na mysli to, že bych jim tam poslal i nový sklo s digitizérem, a oni by to za nějaký poplatek vyměnili? Díky za každý tip :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aAlofok Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 http://www.iphonedoktor.cz/ zkus tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rupina Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Za dobrou cenu ti to udělají na www.pda-prislusenstvi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
čus prosímvás potřebuju pomoct. Neznáte nějaký servis, kde mi opraví čelní sklo na iPad 2? ale mám na mysli to, že bych jim tam poslal i nový sklo s digitizérem, a oni by to za nějaký poplatek vyměnili?
Díky za každý tip :party:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.