Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Autorská Práva

carny

Recommended Posts

Zdravím všechny potřebuji help. Píšu články na www.eMag.cz, problém je v tom že moje články mi kopíruje nějaký jiný blog a furt si je tam dává. Mě to docela štve protože je to moje práce a někdo si to jen tak zkopíruje. Nevíte co s tím ? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak rikam, jedine trestni oznameni a resit to jako poruseni zakona... Je uz jen na tobe, zda ti to za to stoji (pocitej s tim, ze ti to zabere dost casu to vse resit) - ale jina cesta proste nevede. A je pravda, ze kdyz to do urcite miry (tu miru by musel evidentne urcit soud? nebo nejaci znalci? Nevim.) zmeni, tak to jiz neni kopirovani tveho dila a tudiz to neni poruseni autorskych prav.

Ve zkratce - pokud to opravdu chces vyresit, jdi na policii a podej trestni oznameni.. Jeste muzes zkusit napsat webhostingu a spravci domeny - ale docela si myslim, ze tohle budou ignorovat.

Odkaz ke komentáři

Dej sem adresu tvého článku na emag a pak adresu toho webu kde je kopie, nebo do PM jestli to tu nechceš veřejně dávat, pak ti k tomu napíšu víc. Trochu mě ale zaráží pokud si to nahlásil adminům na emagu, že článek je okopírován a uveřejněn jinde, že proto tomu nic nedělají, ono je těch možností docela dost a už hodně takových posměváčků co si mysleli že s tím nic neudělaš se pak divily když jim minimálně hoster odstavil web. Chce to ale důkazy, důkazy, důkazy, čím víc tím lépe.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu