S double M Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Zdravím potřeboval bych vysvětlit flashnuti nebo hacknutí psp.Koupil jsem si nové psp a potřeboval bych s tím pomoct.Nechce se mi utrácet za hry.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Hoď tam 6.60 PRO (bez CIPL Flasheru) - http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003stažený hry (CSO/ISO) pak dávej do složky ISO kterou vytvoříš na rootu (ms0:/) paměťovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S double M Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 už mám flashnute...jinak díky za pomooc ...:party: Hoď tam 6.60 PRO (bez CIPL Flasheru) - http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003stažený hry (CSO/ISO) pak dávej do složky ISO kterou vytvoříš na rootu (ms0:/) paměťovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidsk Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tiež mam psp e1004 a chcel by som ho flashnuť ale bojim sa aby som ho nepokazil . Môže sa počas flashovanie niečo stať ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ne nemůže se nic stát, jak už napsal bizzi, dej si tam 6.60 PRO B10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Stačí si projít zakládní topici, pořádně číst a nic se stát nemůže. Maximálně při updatu, kdy se nesmí vypnout PSP. A jelikož už neni dál co řešit. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
S double M
Zdravím potřeboval bych vysvětlit flashnuti nebo hacknutí psp.Koupil jsem si nové psp a potřeboval bych s tím pomoct.Nechce se mi utrácet za hry.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts