Nexikar Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mám docela problém, chtěl bych vykalibrovat move, ale při plno hrách se mi zaměřování samo rozjíždí, někdy doleva někdy doprava:( třeba u hry the shoot a nebo dead space:( a nevím co s tím jestli je chyba v move nebo kde:( prostě to zaměřuje uplně jinak a zaměřování cestuje místo toho aby zaměřovalo tam kam má ps: teď jsem našel stejné video co mi to dělá, měl někdo tento problém nebo neví c s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Já jsem si move koupil vyzkoušel a odložil právě kvůli nutnosti co chvíli kalibrovat.Třeba Sport Champion celkem ujde,ale dohrát Killzone 3,Dead Space Extraction...to bych přišel o nervy a dost možná i o tv. Tady je video jak na kalibraci move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.