vojtisek27899 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahoj, Mam takový problém že nevím jak hrát hry iso.(A hlavně kde je pak najít) :wohow: Vím že to je v sekci tutoriálů ,ale já potřebuji návod jak pro retardy. Našel jsem návody typu: 1. na rootu karty si vytvor slozku ISO 2. nainstaluj firmwareupdate a potom spoustej pres Fast Recovery Jak mam nainstalovat firmwarea jak to mam spustit přes Fast Recovery a kde to všechno pak v PSP najdu. Děkuji předem za odpověď. PS: Když odpovíte byl bych vděčný za link ke stažení. Vojtisek27899 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Tak treba http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtisek27899 Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahoj, Dík ale chtěl bych se zeptat kam tu hru mam pak nakopírovat protože sem asi slepej a nenašel jsem to tam a pak kde to mám najít v PSP ,dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 když v PSP kartu naformátuješ, potřebný složky se samy vytvořej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 vždyť to tam máš napsaný, že ISO/CSO hry se dávají do složky ISO, kterou vytvoříš na kořeni karty (to je první složka co se otevře, když PSP přípojíš k PC). A pak to najdeš na PSP normálně v game(obrázek gamepadu) a memory stick bizzi: no třeba složka ISO se mu nevytvoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtisek27899 Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 JJ diky už to šlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtisek27899
Ahoj,
Mam takový problém že nevím jak hrát hry iso.(A hlavně kde je pak najít) :wohow:
Vím že to je v sekci tutoriálů ,ale já potřebuji návod jak pro retardy.
Našel jsem návody typu:
1. na rootu karty si vytvor slozku ISO
2. nainstaluj firmwareupdate a potom spoustej pres Fast Recovery
Jak mam nainstalovat firmwarea jak to mam spustit přes Fast Recovery a kde to všechno pak v PSP najdu.
Děkuji předem za odpověď.
PS: Když odpovíte byl bych vděčný za link ke stažení.
Vojtisek27899 :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.