plaCZEbo Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahojte, chci se zeptat zda se dá nějak prohlížet PS STORE přes PC. Tak abych mohl vidět ceny atd. Hledal jsem na oficiálních PS stránkách ale nic jsem nenašel. Nainstaloval jsem si i MediaGO ale tam je to jen pro PSP. díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Nic takovýho není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Bohužel to nejde a to mě na sony dost štve a at neříkaj že to nejde udělat když to jde na xku tak tady by to šlo taky ale nechce se jim nebo jsou moc líní přitom to na xku dost využívám zakoupím zaplatím a zapár dní až zapnu xbox tak se to stáne a hotovo bez problému jo to by se jim prostě muselo chtít trochu přemejšlet a něco dělat ale to by jim asi upadly ručičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jo. Taky jsem měl XBOX. Takže proto jsem se ptal ((o: No je fakt, že tyhle služby má XBOX lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 ps nemám ale co tohle http://cz.playstation.com/psn/games/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ne, z toho to taky nejde. Jde to koupit jen přímo na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.