vrct Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ale tohle umí jen někdo ! V UFC 3 Už to dělají všici ale tady tu umí jen někdo. Vím, že thiago alves to umí a snad i Koscheck další si ted nevybavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Jdi k němu co nejblíž a dej pravy analog ve směru kde on leží ;) A tohle je, že na něj vlezeš. On myslí to jak na něj skočíš supermana když je na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 lb plus x nebo y,ale musíš to mít naučené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufc1990 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Zdravim, potřeboval bych pomoct s ovladaním UFC 2010, nemůžu přijít nato jak se dostat z držení když mě zapasník drží na submmision, vzdy jakmile mě chytne je konec během par vteřin, a mačkám všechno a bez reakce. děkuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Musíš kroužit pravým analogem ve směru hodinových ručiček ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufc1990 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Díky, a ještě bych se chtel zeptat jak při výrobě zapasníka vložim různé loga a obrázky na jeho oblečení, v nabídce mi jde jenom měnit barvy a velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufc1990 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Zdravim,potřeboval bych pomoct s ovladaním UFC 2010, nemůžu přijít nato jak se dostat z držení když mě zapasník drží na submmision, vzdy jakmile mě chytne je konec během par vteřin, a mačkám všechno a bez reakce. děkuji za odpoved. co nejrychleji kroutit páčkou do jakýhokoliv směru ani to nemusí být do kola, ale klidně ze strany na stranu.... taky sem stim měl problém a páku sem neuměl dát půl roku pak sem se tohle naučil a dám mu jí na nejtěžší obtížnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufc1990 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 jjj díky za odpoved, ale ted bych potřeboval vedet jak vložim ty různé obrázky a loga na oblečení, proože mi jdou menit jenom barvy, a jak ziskám body na vylepšení vyrobených postav, hraju exibition a žadné body mi k niím nepřibývají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 v exhibici neni co vylepšovat takže tam nic nedostáváš :) obrázky a loga na oblečení nevim ale myslim že si oblečení upravovat nemůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.