Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chyba při Update ze hry Fifa 12


pancaaa

Recommended Posts

Zdravim,

Brácha si od někoho sehnal Fifu 12 a chtěl si ji zahrát, takže ji vrazil do Xboxu a ten měl starou verzi Software, takže potřeboval update. Už jednou jsme update provedli, takže jsme si myslel, že to bude ok.

Dali jsme teda update a xbox se začal updateovat, restartoval se a po restartu hodil hlášku, že nemůže být update dokončen, protože to nepřečte to cd. Tak jsem to cd zkusil vyndat, vyčistit, zandat a nic(to cd je nový, resp. vypálený včera, takže je "skoro" jako nový).

Hledal jsem na netu, ale nic užitečnýho jsem nenašel. Můžete mi nějak poradit? Zkoušel jsem update přes USB a taky jsem si stáhnul system update na cd a vypálil ho, ale nejde to ani jednim způsobem.

Napadlo mě, aby si brácha pujčil Fifu 12 originál od nějakýho kámoše a zkusil bych tam dát tu originální a pokusit se dokončit ten update, popřípadě bych tu fifu zkusil stahnout a vypálit znovu a pokusit se navázat na ten update.

Nemůžete mi nějak poradit, co by pomohlo?

A když to nepůjde ani jedním způsobem, co se dá potom dělat?

Je to starej typ xboxu, ne slim. Kupoval jsem ho z druhý ruky, ale fungoval ok až doteď. Je flashnutej, ale nevim verzi flashe, ani nic... Když by to nešlo, nejde to nějak udělat, aby mi tam někdo nahrál ten software znovu nebo tak?

Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

softwarem zřejmě myslíš verzi dashboardu.Jestli nemáš flash 1.9 tak tu hru nerozjedeš,z toho možná pramení problém s updatem!a hlavně myslím že fifa je wave 13 a jestli máš starší flash tak si o něj zřejmě přišel!takže myslím že nejlepší bude xbox přeflashovat na LT 3,0 a flasher ti tam rovnou dá i nejnovější dashboard a mělo by být po problému..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc všem za bleskovou reakci. Update jsem prováděl už jednou a tam to naštěstí šlo ok, takže jsem to teď udělal zase a dosral jsem to no:D Už jsem se domluvil s uživatelem TORO co s tim provedem. Jinak bych se chtěl zeptat ještě na jednu asi banalitu, ale pro mě docela podstatnou věc. Když pak budu mít nově flashnuto, musim si znovu stahovat kodeky aby mi Xbox přehrával avi videa nebo už to tam bude?

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu