mefisto1468627214 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ahoj,prosím o radu.Nejde mi na PS3 hrát se dvěma ovladači.Funguje vždy jen jeden.Tak nevím jestli se musí ten druhy někde speciálně přihlásit? Děkuji za rady.Pěkný den všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 ani po zmáčknutí PS tlačítka na druhém ovladači se nic neděje? předpokládám, že hra podporuje hru více hráčů - nepočítám on-line Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Já bych zkusil zmáčknou ps tlačítko, pak to připojit kabelem k ps3 a až se to "propojí" tak zase můžeš vypojit.. myslím, že takhle nějak jsem to dělal s LBP.. Taky mi to nějak nešlo.. Ale nejsem si jistý.. Zkus to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 je to tím , musí Připojit USB kavel do PS3 a Joysticku a potom to půjde, Druhý joystick musí se mu spárovat bluetooth ,,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mefisto1468627214 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Všem moc dík.Už frčí aji druhej ovladač.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mefisto1468627214
Ahoj,prosím o radu.Nejde mi na PS3 hrát se dvěma ovladači.Funguje vždy jen jeden.Tak nevím jestli se musí ten druhy někde speciálně přihlásit?
Děkuji za rady.Pěkný den všem :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts