azerbajdzan Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Dobry den chcel by som sa spytat ako mam spojit dva subory hry ktoe som stiahol s tym ze to neni format iso takze v deamone to nepojde neviem ci ste sa s tymto stretli ak ano prosim o nejaku radu. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 No normálně to rozbalíš ne? To je normální rar nebo zip. Klikneš pravým tlačítkem na part1 a dá rozbalit zde(extrahovat zde), samozřejmě, musíš mít nainstalovaný winrar nebo jiný archivační program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azerbajdzan Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 samozrejme winrar mam to hovorim ze nejde indentifikovat ten subor je to cisto biele policko neni to ani ISO to mi zobrazi policko s CD a winrar alebo zip sa mi zobrazi ako zip toto je na dve casti ale nemam sajnu ako by sa to mohlo dat spojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 samozrejme winrar mam to hovorim ze nejde indentifikovat ten subor je to cisto biele policko neni to ani ISO to mi zobrazi policko s CD a winrar alebo zip sa mi zobrazi ako zip toto je na dve casti ale nemam sajnu ako by sa to mohlo dat spojit Stáhni si HJsplit...tím to půjde...jestli je to to,co si myslím že to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azerbajdzan
Dobry den chcel by som sa spytat ako mam spojit dva subory hry ktoe som stiahol s tym ze to neni format iso takze v deamone to nepojde neviem ci ste sa s tymto stretli ak ano prosim o nejaku radu. Dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.