dukennukem Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 zdravím existuje něco na zesílení zvuku do sluchátek připadá mi že to hraje strašně potichu ve sluchátkach oproti třeba telefonu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ja to vyresil tim ze jsem si koupil poradny sluchatka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Netestoval jsem na nejnovejsich CFW, kazdopadne vzdy to bylo mozne pres http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007060011 (a take se jedna o nej aplikaci na prehravani hudby na PSP) Kazdopadne pocitej s tim, ze jakmile das hlasitost na max, tak dalsi "boost" uz je jen ryze softwarovy a tak fakticky prichazis o kvalitu (a pri hodne velkem "boostu" uz je to fakt znat...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukennukem Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 pořadne sluchatka myslíš že koss porta pro nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Spíš PSP nestačí .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Koss porta pro by mely hrat dostatecne nahlas . Nemas nahodou v nastaveni zvuku zaple AVLS ? Kdyztak to dej na off , pak to bude hrat vic nahlas . Pokud ne pak jses hluchej , zkousel jsem na psp koss porta pro sluchatka a hraly dobre :-) Ted momentalne mam Logitechy nejaky spunty a hraji taky dobre , nestezuji si . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukennukem Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 nene tu funkci jsem vypínal ale jde o to že třeba o proti nokii c6 to hraje o dost méně nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 OMFG neřeš míň/víc. Bud ti ta hlasitost stačí, nebo nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.