KralikPortos Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Zdarec,chci se zeptat jestli mi budou fungovat XGD3 hry,když je vypálim tou Lite-onkou i s okrajovou částí DVD i přesto,že mám v konzoli tichý update.Zda je toto řešení.Mám fleš LT2.0 a přijde mi rozumější si koupit tu mechaniku než flešovat nahoru.Díky všem za cené rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 nerozjedes, potrebujes LT 3.0 a hlavne patchnout ty hry pomoci topologickych dat, jinak je nerozjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralikPortos Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ja jsem myslel,že ta vypalovačka s přehranym firmwerem to vypali,a je to totožne jako originalni disk.Neva díky za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 no je to skor totozne ako rip, a pokial vieme tak ten je zly, opravi sa az po patchnuti, a taky iso napalit potom je to 1:1 .. ln zasa aby dokazal xko citat takto patchnuty iso treba LT+ 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Vypálené DVD nikdy nemůže být stejné jako originálka. Čehož využívá ochrana AP2.5. Ripy nebyly nikdy špatné, jen byly patchnuté jen pro dané AP2.5 challenges, ty jsou v DAE tabulce a když se tabulka změnila, musel se rip jinak opatchovat. Díky topologii si ale dokáže mechanika dopočítat všechny odpovědi na AP2.5 challenges, díky čemuž se už opravdu pro xbox hodně tváří jako originální disk. Ale ve skutečnosti to ani omylem není a nikdy nebude kopie 1:1. Tady je vysvětlené, co to vlastně AP2.5 je, opravdu dobrý příspěvek a doporučuju přečíst :) http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=728912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralikPortos Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Bohužel neumím anglicky ale díky za ochotu.Takže pokud to dobře chápu tak jediny co mi pomuže je RGH nebo budouci LT3.0 na slimko co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jo. A jestli půjdeš do flashe, tak se ti ta mechanika iHAS bude rozhodně hodit, spoustě lidí bez ní hry moc nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.