Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tlačítka L,R


sase007

Recommended Posts

Dobrý den,

mám problém se svým psp slim.Je to asi půl roku ci mi spadlo na zem a od té doby mi nejede UMD ani usb.To by mi tolik nevadilo, Umd jsem nikdy nepoužíval a hry si mohu kopírovat přez čtečku Memory Stick. Něakou chvíli fungovalo psp normálně ale za čas začalo bláznit.Vypadá to asi tak že uprostřed hraní např.Gta Vice city se zaseknu a kamera pohledu se točí dokola tudíž se nemohu hýbat a také tlačítko L šlo hůře reagovalo.Rozmontoval jsem psp a zjistil že pod klávesou L je nalomená páčka a i samotná klávesa má nalomené postraní držadlo.Nevíte co s tím? Popř.Neprodá někdo uvedené součástky z psp anebo nesežene?Díky.

Kontakt: Tel. 732650579 POUZE SMS!

email : sase007@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To otáčení kamery pohledu může způsobovat analog, resp špatnej kontakt mezi analogem a tou pos**nou gumičkou co spojuje analog a základní desku. Nejspíš nedosedá tak jak má, je tam vůle a takhle to blbne. Buďto sežeň gumičku novou a nebo zkus pocínovat kontakty na analogu. Pocínováním se malinko vyvýší a gumička by měla mít lepší kontakt. A to s tím tlačítkem L, vše potřebné koupíš na ebay za pár šupů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu