Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Xlink Kai CZ Nick : Online uzivatele QuicksilverCZ superkralik jirka_george Leckie7486 Darkmatch mufikus soudruh.cb muflon11 pinkpiggy martascz chipulaCZ xGrany saza73 MCkaTo Deamon250 maxkane harfa ................................ POUZIVEJTE JEN JEDEN NICK PO KTERYM HRAJETE AT V TOM NENI GULAS ! PRO PRIPADANI PISTE SEM A NEBO NA PM. ( PO PRIPADE ZMENU NICKU ) NOVE UZIVATELE SE BUDOU VZDY OBJEVOVAT DOLE. Vyhody : Jednoduche pridani uzivatelu do playlistu ( Vse se provadi Xlinku ) Moznost videt pres Xlink ceske uzivatele online / offline. Co kdo hraje a kde se naleza. Psani vzkazu pres PM. Po prihlaseni do Xlinku vas Xbox vzdy informuje o online pratelich. Dulezite pro online hrani : Hrajte s uzivateli ,ktery maji PING pod 30 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 můj nick je superkralik,snad se najdem.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Uz jsem si Te pridal do pratel mel si ping myslim okolo 20 ... a taky superkralik ...( si rikam ze by nekdo z CR ?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Nick: Darkmatch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Tak nakonec jsem to taky jakž takž rozběhal - Leckie7486 - ale potřeboval bych ještě pomoct, jak se přímo připojit do tý hry... EDIT: Tak už jsem na to přišel - tak pokud budete chtít dát cokoliv, tak můžem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Nasel jsem naky Cechy hral jsem COD MW3 mufikus soudruh.cb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Jak nejaky? Hrajes dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaz Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 hele, hele, hele, hele...tohle tema se mi libi, dnes nesu konzoli na RGH, smiril jsem se s tim, ze nebudu moct hrat "online", no a co tu nevidim...co mam udelat, abych se k vam mohl pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Bando hodte tu nekdo prosim uz navod jak to rozchodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 taky bych rád poprosil aspoň o nějaký stručný hlavně český návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 navod - translator Jak nastavit Xlink Kai 7.4.23: Poslední verze: http://www.teamxlink.co.uk/binary/XLinkKai-7.4.23-win32.msi Španělská verze: http://es.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?pid=2310 # p2310 Poznámky: Pokud jste prvním uživatelem: Xlink Kai je emulátor LAN, která umožňuje hrát yout systemlink hry se sousedy / hráči z celého světa. Tento návod je pouze referenční systémy pro Xbox360. Tato konfigurace byla testována na obou RGH 360 se nachází v různých částech Venezuely s ping asi třicet jedna třicet dvětin ms. Jedná se o konkrétní konfiguraci tezted na GOW3, a pracuje s každou jinou hru na verzi nového Kai. Oba uživatelé byli na routered Kabelové sítě v rámci konfigurace a měly by práce také na modem / konfigurace síťové karty tak dlouho, dokud platí tato nastavení pro svůj Xbox. Důležité: Vaši přátelé a vy musíte být na stejné maska sítě (255.255.0.0) a stejné schéma IP (v příkladu: 192.168.xxx.xxx). Následující postup: Pokud používáte router, musíte nastavit IP v rozsahu od 192.168.xxx.xxx (Toto není povinný systému, ale to bylo to, co jsem používal na mém TP-Link router). Přejít na routeru config od Otevírací webového prohlížeče a nastavte si tam IP routeru. Poté klikněte na tlačítko vstoupit a uplatnit své heslo. Ve většině případů log / hesla jsou vždy stejné (admin / admin). Jakmile jste tam, zkontrolujte, zda jít do nastavení LAN a dělat si, zda je 255.255.0.0 Maska podsítě je nastavena také stejná IP schéma kamarády, které používáte. Další krok: Otevřete je IP rozsah 192.168.xxx.xxx. V mém případě, jsem můj počítač statickou IP 192.168.1.100, takže bez ohledu na to, kolik přístrojů jsem si, že počítač je vždy to bude tak a Xbox mohou být bez ohledu na IP v rámci tohoto rozsahu. IE 192.168.1.101 nebo 106, jeho wonna práce v obou směrech, náhodně nebo ne. Tak jeho to vypadat takhle po změnách. Poznámka: xbox byl otočen až téměř na tom místě. Ok, dost. Umožňuje, aby svou práci tady. Jakmile je vaše síť plně naloženy a funguje: Zapněte Xbox: Můj je reset Glitch Hack Slim, tak jsem je nechala konzole boty do FSD jen aby se ujistil, Xbox dostal na správnou IP. Sladká, teď jdeme na NXE interfase (MS původní palubní desky). Protože mám RGH jsem si nastavím dashlaunch zástupce se tam dostat z "miniblade / system" konfigurace secuence. Pak tuto cestu: Konfigurace sítě / Kabelová síť / Konfigurace sítě. Nyní s automatickým nastavením. Pokud jste si po návod krok za krokem, musíte vidět tento obrázek (omlouvám se za kvalitu fotky): Poznámka: Nebojte se o DNS. Každá firma pracuje pod jejich vlastní nastavení. OK, dobrá zpráva, pokud máte něco podobného, a vaši přátelé používají stejné schéma IP, masky podsítě a jste se právě připraven k pohybu vpřed. Tento config pracoval s GOW3, Halo Reach, HAWX2, Red Dead Redemption. Já třeba testovat více her, ale im jistý, že všechny systemlink Builted do hry nepůjde. Můj návrh: Není třeba měnit MAC je na tenké modely. Ale pokud chcete udělat, OK, přejděte na Pokročilé nastavení a změny alternativní MAC ten, který vyhovuje podle IP. Tento krok byl inspirován Chuchox návod na to, jak konfiguraci starší verze Kai pro práci s GOW3. (Podívejte Ruční nastavení části). Nyní s ruční konfigurace. Pak tuto cestu: Konfigurace sítě / Kabelová síť / Konfigurace sítě. Vyberte si ruční nastavení a nastavení konfigurace jako na obrázku výše. Jak už jsem řekl výše, bez ohledu na konfiguraci, kterou chcete použít, pokud své kamarády mají stejnou IP adresu a masku podsítě schémat. Jen nezapomeňte přepnout na manuální IP na PC pod možnosti síťového zařízení / protokol IPv4 /. Pokud chcete jít s tutorial Chuchox, což znamená, je třeba změnit konfiguraci na bázi IP na na poslední čtyři znaky MAC adresu, můžete se podívat zde: http://www.teamxlink.co.uk/forum / viewtopic.php? t = 42565 Poznámka: I dont think manuální konfiguraci svého již není nutné, pokud je vám méně než router, a to po Tut krok za krokem. Ať tak či onak, měli byste být více než v pořádku, hrát, takže pojďme na poslední interfase Kai, který si můžete stáhnout zde: http://www.teamxlink.co.uk/binary/XLinkKai-7.4.23-win32.msi Jakmile jste nainstalovali, přejděte na kai nastavení. Měli byste nastavit jako je tento, pokud je spuštěn pod obvyklých podmínek PC / XBOX ve stejné síti. Poznámka: Pokud se chystáte provozovat kai přes FSD (Freestyle Dashboard), nastavte jej tak, a stačí spustit Kai motor tvoří PC, ne webové nebo uživatele, jen motor. Pro nové uživatele na FSD, jděte na FSD / General Settings / Kai Menu nebo Menu Online, v závislosti na kůži. Im pomocí Metro stylu jsem dostal od Spiffy360.com (pak špatně nastaven úvěry, které úžasné práce) Poté přejděte do nastavení přihlášení Je třeba vybrat nastavení nyní: OK, na Thise chvíli jsem si všimla, že kůže zvyklý zatížení KAI interfase na FSD, tak špatně přesunout do výchozího slupky, pokud se původní instalace. Přejděte na kartu Síť na FSD a pokud jste pravdu, měli byste vidět tuto obrazovku: "Systém spojený s Xlink Kai" Motor znamená, že je dobré jít. Nyní klepněte na tlačítko Připojit a počkejte 30 sekund, jako je motor začíná FSD. Měli byste vidět teď: Klikněte na "Play Online" Tab a pak ou se zobrazí seznam vašich Systemlink her. Nahrál s ImageShack.us Důležité: Aby bylo možné připojit hry nebo hostitele musíte být jisti, že mají jít do soukromé arény pro přehrávání. Nikdy jsem ale pochopit, že vám prostě si chlapi. Update: Můžete hrát zápasy na standardní prostory, nejnovější verzi FSD si můžete vybrat počasí, chcete jít soukromé nebo veřejné. Příjemnou vlastností! Najdi mě na Kai jako Radiocasehead. End. Úvěry Díky: všechny šéfy v týmu Xlink Kai pro důvěru, Chuchox (Bredda a inspirativní postava), Natty Dread XD (AKA Killer Queen sítí), stříbrný z Kolumbie, Sayaje z Venezuely a můj kamarád, který je vždy Dufc1983 podpora a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Dalsi Czech muflon11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 funguje to i k získávání Achivementů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Dalsi Czechmuflon11 Nn to jsem pořad ja mufikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Nn to jsem pořad ja mufikus ok..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 pište zde jen svuj nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Tak sem to taky nějak rozchodil nick: xGrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 taky tak chipulaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 od ted online : wopiczak ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak jsem taky online,martascz a hraju mw3 extremni jumpy :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 ok tak se mi to snad podarilo nastavit, jeste jsem nic nezkousel hrat.. nick: pinkpiggy hry: (asi jen MW3, kdyz BF3 nejede :D) OT: da se tam pridat nekdo do friends ci tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 nick: saza73 zatím jsem zkoušel jenom MW3 ale po připojení do nějaké místnosti mi to furt hlásí '' server is a different version: 1.0'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 @saza predpokladam, ze mas jinou verzi hry nez host..asi budes muset stahnout budto jine dvd, nebo nevim presne jak se to resi, mozna i pres TU to pujde, to nevim presne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 @saza predpokladam, ze mas jinou verzi hry nez host..asi budes muset stahnout budto jine dvd, nebo nevim presne jak se to resi, mozna i pres TU to pujde, to nevim presne.. jak se tam přidávají lidi do přátel. mohly bysme to zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Musis se dostat na ver. 1.0.419 ta je nejrozsirenejsi. Jinak updejty mas v contentu na Hdd nebo Usb najdes ji nekde ve slozce kam se ti uklada hra a zacina E....... @saza predpokladam, ze mas jinou verzi hry nez host..asi budes muset stahnout budto jine dvd, nebo nevim presne jak se to resi, mozna i pres TU to pujde, to nevim presne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.