Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosím o pomoc


kejsy1

Otázka

dcera si přeje PSP ale já se vubec nevyznam v těch číslech prosím o radu které je nejnovější a ma wifi a hrat hry pres net poradte mi jake čislo PSP jestli 3004 diky moc pokud by měl i někdo na prodej budu raada nemusi byt nove na bazosu jsou podvodnici a nechci naletet diky všem co mi pomužou no ženska ktera tomu nerozumí díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
no pro dceru je to docela hardcore záležitost, myslím že největší radost jí udělá ps vita http://www.heureka.cz/?h[fraze]=ps+vita

No jo, tak to se ale musí ještě počítat s tím, že mimo konzoli za cca 7 000 Kč pokud bude chtít s 3G modulem tak ještě o 1000Kč více (tzn. 8000Kč) se utratí ještě za paměťovku, pokud bude chtít 8GB, tak ta bude stát asi cca 1 400 Kč, nebo 16GB za cca 2 000Kč a samozřejmě nějaký kupovaný hry, protože než půjde hacknout, tak to bude nějaký ten rok trvat, za jednu hru (záleží na tom, jestli to je jen nějaká menší hra nebo pecka) od 700 Kč do 1 400Kč, takže to chce mít nejméně 10 000Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
To zas ne, na ebay se dá sehnat čas od času nějaká paměťovka s několika GB za doslova pár korun vč pošty
No jo, ale chápej, tam je úplně novej speciální typ paměťovky, kterej se ještě nikde neprodává a který si pro sebe jen výhradně pro potřebu PSVITA vyrábí samo Sony (něco jako bylo na PSP Memory stick, to byla taky paměťovka, kterou vyrobylo samo Sony pro potřebu PSP). A tyhle paměťovky budeš mít drahý určitě alespoň takový rok, i na tom ebay než se najde nějaký jiný výrobce, který ty paměťovky obšlehne, nebo jim Sony poskytne práva na to, aby je mohli vyrábět.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

JJ já ho sám mám už dva roky a nemůžu si ho vynachválit. Hodně lidí na Goučko nadává, že je malé, že se blbě drží, že má menší displej, že je moc křehké, že nemá UMD mechaniku, ale na každý tenhle argument mám protiargument, třeba že je malé a díky tomu se blbě drží - no a co, alespoň se lépe vejde do kapsy a opravdu to je přenosná konzole, a na to držení se dá zvyknout a obzvlášť, když to je něčí první PSP (já měl předtím v ruce všechny typy PSP a zvykal jsem si asi 3 dny), to že má menší displej má tu výhodu, že je oproti ostatním PSP obraz ostřejší, jasnější a barevnější, protože má vlastně stejné rozlišení jako ty větší displeje, to že je moc křehké, a zašupovací mechanismus se ošoupe a skřípe není pravda, mám ho dva roky, zašupuju a vyšupuju ho téměř denně a pruží skoro totožně jako když jsem ho kupoval, ani po těch dvou letech se nic nekynklá ani nevrže, a to že to nemá UMD mechaniku, to už mě nemrzí vůbec, protože, když si ho flashnu, tak už žádnou mechaniku nepotřebuju, stejně by tomu PSP akorát zbytečně přidávala na váze, navíc je tam 16GB paměť na kterou se vejde dost her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nepřítomnost UMD mechaniky problém je. Kdyby byly k dispozici všechny hry v DD formátu, bylo by to něco jiného. Jenže nejsou a to je problém. Kdo nepoužívá pirajdy, přichází o část her. A to dobré není nikdy.

PS Vita: tu bych rozhodně zatím nekupoval (kdyby vyšla v Evropě, že). Jako každá nová konzole/handheld trpí určitými HW problémy, stojí docela dost a nejsou prakticky žádné hry. Její launch v Japonsku také nebyl žádný zázrak a pokud propadne i jinde, na počtu her se to v budoucnu určitě projeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Nepřítomnost UMD mechaniky problém je. Kdyby byly k dispozici všechny hry v DD formátu, bylo by to něco jiného. Jenže nejsou a to je problém. Kdo nepoužívá pirajdy, přichází o část her. A to dobré není nikdy.
No a řekni mi, kdo v dnešní době na PSP kupuje originální hry na UMD? Možná tak nějaký blázni, kteří se bojí si flashnout PSP a nenechají si vymluvit, že je to výhoda a že jim nic nehrozí, nebo takoví blázni, kteří si myslí, že z té koupené hry budou mít větší radost, když budou mít originálku. Já, když jsem si kupoval PSP 2004, tak jsem k němu dostal UMD s Ridge Racer, a můžu říct, že jsem to měl v mechanice jenom jednou, a stačilo mi to a že jsem si to radši stáhnul, protože nahrávací časy jsou daleko delší než z karty, spouští se to déle jak z karty, dále ta mechanika docela dost hučí, takže se to nedá třeba hrát v noci, když v pokoji ještě někdo spí, nebo třeba ve škole o hodinu, kdy je ticho a navíc mi příjde dost nepraktický to tahat s sebou, když si chci vzít třeba sedm her, tak si musím vzít nějaký futrál na to, ale na kartu těch her nacpu víc a nic s sebou tahat nemusím. Navíc když je možnost mít ty hry zadarmiko a můžu mít jakou chci a nemusím čekat, než mi ta hra příjde domů, nebo nemusím pro ní do obchodu, tak na co bych si to kupoval.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu