PrOFi Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Dobrý den lidi,chtěl jsem se zeptat kde udělám JB PS3.Koupil jsem si z alzy PS3 na Vánoce ale chci si ho JB.Nejlépe nejnovější verzi JB a kde se to dělá v jaké obci.Děkuji A prosím co to je ten JB to mi poradil jeden znamý až si ho Jailbreknu,ale nevím co to je vím jen že přes to se dá stahovat a hrát palenky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 :roll: zaprvný se koukni do Tutorial sekce... proč tu asi je! Zjisti si jaký máš FW v konzoli (system settings-> information) pokud máš míň jak 3.55 tak si nainstaluj CFW 3.55(VŠECHNO JE V SEKCI TUTORIÁLY, MUSÍŠ ČÍST A NE SE HNED BLBĚ PTÁT) a normálně hraj, hry se dávaj na externí HDD/interní HDD (nevypalujou se). pokud máš víc jak 3.55 tak to jde pouze pouze přes HW flasher který ale musí být přidělaný k NOR paměti PS3=>ztráta záruky(NIC jinýho neni, opravdu ne takže se už pak neptej jestli to nejde prostě přeinstalovat) PS: JB=Jailbreak se používal na FW 3.41 a musel bys koupit dongle + by si stejně musel mnohem víc her patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Jo,a k move prosím tě nevíš proč mi nejde například Bowling,volebay atd? Ikdyž mam 2 move nemůžu tu hrát ,můžu jen pinpong a házení s tým diskem co jsem hral pro dva.Ale ten volejbal,Luk,bowling,a ta bojová hra mi nejde P.S System Sotware: Version 4.00 nebo jsem to kupoval z alzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 FW máš 4.0=>můžeš investovat cca 1600 do flashera(+pokud to budeš zapojovat sám tak si hlavně neposer PS3) přes software nic neuděláš(opravdu ne nemá cenu se v tuhle chvíli ptát) U toho MOVE... Jakou hru hraješ? Sports champions nebo co? Mě move funguje ve všech hrách bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Sport Champions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 vybíráš tam ty dva move ovladače než začneš hrát? jinak ve Sport Champions je bowling? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ano musím tam aktivovat ty 2 ovladače,a pak podle toho panáčka ty pohyby nahoru,dolu,nahoru a k pasu.Třeba hrají z bratrem pingong a fungujou obě dvě ,ale volejbal,ten rytířský boj,a luk to mi nefunguje,mam to šedé že na to nemůžu kliknout. Ano je tam bowling. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tak nwm skus to když ten ovladač je připojenej k PS3 USBčkem, jestli to vezme. já mam sport champions a je tam petang(ve hře je napsaný Bocce) a ne bowling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.