Thomas1222 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Nevíte kde seženu nejlevnější e3 flasher díval jsem se ale našel jsem jen tento http://www.alienmode.cz/cs/catalog/e3_flasher_esata_ps3_in_5 , který je docela dost drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 na www.lightake.com nebo na dealextreme to seženeš levnějš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 tak lightake mě vyhazuje jakýsi error a dealextreme tam to je za 1500kč levné docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 jj, lightake tet nějak nejde, ale maj ho tam za podobnou cenu co na dealextremu + na lightake prodávaj tu edici s ESATA Station a ta tam je tušim za 90$(flasher+esata station+esata kabel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.