R4DIM1468626306 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Zdravím, mám takový malý problém :arrow: mám notebook ASUS a nefungje mi z části tlačítko FN. Proč z částí :idea: protože FN + uspání režimu funguje, to same na vypnuti a zapnuti Wi-fi nebo přídání a ubrání jasu monitoru FUNGUJE bohužel vypnutí touchpadu, + - zvuk prostě nefunguje :!::!::!: Doufam, že mou otázku chápete a snad mi někdo pomůže Předem děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Já bych to viděl na reinstall ovladačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 fungoval kdyz si ho koupil nebo nefunnguje od zacatku ? a jak rika skus preinstalovat ovladace nebo skus neco vygooglit urcite toho bude plno na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R4DIM1468626306
Zdravím,
mám takový malý problém :arrow: mám notebook ASUS a nefungje mi z části tlačítko FN.
Proč z částí :idea: protože FN + uspání režimu funguje, to same na vypnuti a zapnuti Wi-fi nebo přídání a ubrání jasu monitoru FUNGUJE
bohužel vypnutí touchpadu, + - zvuk prostě nefunguje :!::!::!:
Doufam, že mou otázku chápete a snad mi někdo pomůže
Předem děkuji za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.