R4DIM1468626306 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Zdravím, mám takový malý problém :arrow: mám notebook ASUS a nefungje mi z části tlačítko FN. Proč z částí :idea: protože FN + uspání režimu funguje, to same na vypnuti a zapnuti Wi-fi nebo přídání a ubrání jasu monitoru FUNGUJE bohužel vypnutí touchpadu, + - zvuk prostě nefunguje :!::!::!: Doufam, že mou otázku chápete a snad mi někdo pomůže Předem děkuji za odpovědi :) Citovat
0 jura555 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Já bych to viděl na reinstall ovladačů. Citovat
0 Rendy93 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 fungoval kdyz si ho koupil nebo nefunnguje od zacatku ? a jak rika skus preinstalovat ovladace nebo skus neco vygooglit urcite toho bude plno na netu Citovat
Otázka
R4DIM1468626306
Zdravím,
mám takový malý problém :arrow: mám notebook ASUS a nefungje mi z části tlačítko FN.
Proč z částí :idea: protože FN + uspání režimu funguje, to same na vypnuti a zapnuti Wi-fi nebo přídání a ubrání jasu monitoru FUNGUJE
bohužel vypnutí touchpadu, + - zvuk prostě nefunguje :!::!::!:
Doufam, že mou otázku chápete a snad mi někdo pomůže
Předem děkuji za odpovědi :)
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.