divady Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by šla pripojit k PS3 přes USB externí BD mechanika a hrát na ní hry, interní se mi rozbila. Tohle mi přišlo jako lepší řešení než vyměňovat tu rozbitou. děkuju za odpověd:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Jako napad to nezni spatne , ale bohuzel to takto nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 hmmm me se take vykasil laser a očistil sem ho a jel ale jenom týden ;-( ted schanim novej nemate nekdo vyskousene BD-emu jak na to prosim poradte predem dekuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 opravdu?? nešlo by to nějak pozměnit v soft?? aby primárně přehrával z externí?? jinak kdybych ji otevřel a zkusil vyčistit pomuže to?? nebyl by dyžtak návod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 externí mechaniku na PS3 nespustíš žádnou, prostě to nejde. vyčistit to můžeš, ale myslim že to stejně moc nepomůže, pokud máš CFW tak hry můžeš hrát i bez mechaniky, ale pokud si na OFW tak hledej servis na výměnu mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 externí mechaniku na PS3 nespustíš žádnou, prostě to nejde.vyčistit to můžeš, ale myslim že to stejně moc nepomůže, pokud máš CFW tak hry můžeš hrát i bez mechaniky, ale pokud si na OFW tak hledej servis na výměnu mechaniky. jj pomuze to ale ne na 100% a ne u kazde mechaniky muze to byt aji motorek pojezdu laseru a nebo motorek co toci CD DVD BD ;-( hej nemčo40 nemuzu najit podporu her bez vlozeneho BD nevis kde je o tom nejakej topic aj v AJ a taky nemam poneti jak to rozchodit bez BD nasel sem neco o BD-emu ale moc tomu nerozumim mas s tim nejake skusenosti predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tak zkoušel jsem BDEMU rozchodit a funguje(sice mi nešel u nějakých her) http://gbatemp.net/topic/291170-multiman-beginners-guide/ tady by mělo být všechno. Vlastně nainstaluješ BDEMU2.pkg a pak když přes multiMANA mountneš hru tak ji spustíš pomocí app_home/ který je v XMB nad install packages. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tak zkoušel jsem BDEMU rozchodit a funguje(sice mi nešel u nějakých her) http://gbatemp.net/topic/291170-multiman-beginners-guide/ tady by mělo být všechno.Vlastně nainstaluješ BDEMU2.pkg a pak když přes multiMANA mountneš hru tak ji spustíš pomocí app_home/ který je v XMB nad install packages. supa supa dekuji mockrat to me bude stacit nez poridim novou nebo zanovni mechniku dííííííííííkec ;-) j a super richlost jeste jednou dekuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.