jandas99nail Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Dobrý den, stáhl jsem si DLC The Doctor Who Cloned me do hry Duke Nukem. Použil jsem YSwap a následně hodil tam kde má být podle original directory. No stále v menu při kliknutí na položku DLC vyhodí hlášku že nejsem připojen k LIVE a tak mi je DLC na nic.. Prosím vás nějaké rady co dělám špatně? Děkuji Jandas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 máš k němu stažený title update?? myslim že jsem ho musel k tomu DLC dodatečně stahovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandas99nail Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No mam tam 3 updaty ke hře samotné zkoušel jsem mít zapnutou verzi 3 a nic.. potom jsem zapnul všechny taky nic.. Stále "You are not signed in to xbox live. You must be signed in to Xbox life to order access xbox live features" Tak fakt nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 a mas profil live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandas99nail Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No mam profil ale live mam zakázanej (jinak to ani s RGH nejde ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 to jo live zakazany ale jestli máš profil kde je napsano live jako ze je registrovany nalivku více tady http://console-forum.net/tema/135225-jak-na-avatary-dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandas99nail Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No tak to asi nemam.. Jdu to vyzkoušet podle toho návodu, snad je blbu vzdorný, protože na podobné věci jsem docela lamka :D Ale děkuju, dám vědět jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.