DARKKAI Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 http://uloz.to/xVizFYk/prace-antoni-final-pdf Zde to je. Jako práce to prošlo a o to šlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Pamatuju jak se delal downgrade na 1.50 snad s GTAckem nebo co to bylo za hru a mel sem bobky az za usima :D zlaty casy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Chce to sepsat historii PSP,lidé co to zažili by mohli o tom něco napsat,mě např. by zajímalo jak to chodilo dřív (Vim o tom houby :D),protože já tu jsem od 6.00 a co jsem zatím viděl/dělal byli FW od 5.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Jenže mi najdi člověka, který obětuje tolik volného času jen proto, aby napsal článek o něčem takovém, za který ho "zbuzerují" ostatní a vytknou mu co všechno mu tam chybí. Ale bylo by to pěkné, kdyby se někdo takový našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Pandora? Taková vymoženost za mě nebyla. Já dělal downgrade na 1.50 přes png exploit a byl jsem dost posranej. Další flashování už byla sranda. Byly to fajn časy, když bylo toto fórum zaměřené jen na PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 jo, starý PNG flashování pomocí GTA LCS exploitu. A na spuštění isa bylo potřeba správně nastavit devhooka. To byly parády a ne jak dnes kdy je vše servírováno na stříbrném podnose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 myslel sem si ze budou nake nove hry na psp treba novej dil assasins creed na psp protoze ja to na pc nerozjedu mam stary komp tak sem se radoval ze je aspon jeden dil na psp ale hru sem udelal nejmin stokrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 myslel sem si ze budou nake nove hry na psp treba novej dil assasins creed na psp protoze ja to na pc nerozjedu mam stary komp tak sem se radoval ze je aspon jeden dil na psp ale hru sem udelal nejmin stokrat a ten assasin na psp, je samostatny dil, se svym vlastnim pribehem, nebo je to nejaky port z ps3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 je to samostatny dil normalne stahnes na uloztu a hrajes :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Jmenuje se to Assasins Creed Bloodlines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 v EU/US už opravdu nic nečekejte... snad jenom pokud máte rádi japonský hry, tak tam ještě možná něco vychází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 to me na tom stve nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Je to škoda,že psp scéna upadla.. Byla to moje první konzole... doufám, že admini psp sekci nehoďej do sekce ,,Ostatní konzole" Všechno musí někdy skončit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Pamatuju si když jsem v předprodeji koupil psp 2000 :) v tý době už byla pandora a přes prezentaci od někoho tady z fora jsem uplně posranej asi po dvou hodinách flashnul psp a ihned běžel za kámošem abych flashnul jeho :D hned druhej den ve škole jsem dostal 3 pspčka a už jsem jel :) pak jsem psp půjčil bratranci kterej mi tam stáhnul novej fw od sony a já věděl (myslel si) že jsem uplně v prdeli že už si nezahraju v životě iso, respektive dost vykuchaný cso hry na svý tenkrát 256mb kartě :D jenže doba šla dál a letělo to :D snažil jsem se tady v download sekci dělat recenze na hry, používal svojí angličtinu ve 14ti nebo 15ti letech abych něco moh taky přeložit, uplně štastnej když mi někdo poděkoval ať už v topicu nebo přes pm protože ještě nešlo poděkovat pod příspěvkem :D vždycky jsem chtěl zapadnout do místní komunity ale bylo mi 14 nebo 15 a šlo to hodně ztěžka, respektive vůbec :D nevěděl jsem jak reagovat pod příspěvky aby to někoho zajímalo, aby mě tu lidi brali, vývoj fw a dalších věcí šel úplně mimo mě, nešlo nikoho zaujmout :D pamatuju si jak mě to uplně deptalo a snažil jsem se dělat aspoň wallpy ale jak kvalitní wallpy mohly bejt když mi bylo 14,15 :D pak jsem našel návody jak se hrabat ve flashi...a bylo zle :D dejte 14ti,15ti (asi už spíš 15ti už to bylo pozdějc) letýmu dítěti přístup do složky flash0, návody na úplně zbytečný cfw témata se kterejma ví že bude před kámošema za frajera a vyjde z toho černá obrazovka :D psp jsem oplakal, až jsem asi po dvou měsících předal kámošovi že se mi na to koukne :D nějakým způsobem přes pandoru tenkrát ještě myslim mi to opravil ale zlomil mi mojí drahocenou 4gb kartu a psp opravil tak že mi uškvařil baterku a odpálil nabíjení :D minulej rok jsem koupil přes aukro baterku a zjistil že když ho nabíjím přes usb normálně jede a nesmím ho akorát vybít úplně :D vím že oprava by moc nestála a opravil by to každej ale je to taková moje vzpomínka na starý časy :D pořád na tom hraju fifu a nfl s kámošem a doufám že snad každej rok ještě ea vydá na psp sportovní hry :) tak muj životní příběh aka spam ale já si musel vylít srdíčko :D PSP 4ever :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 ted bude na scene ps vita.Skoda ale podleme lidi si furt budou kupovat radsi starsi konzole psp ktere jdou flashnout a muzou hrat stazene hry z internetu nez aby si nekdo koupil ps vita ktere nejdou (zatim) flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 A co si čekal?Že se prostě VITA přehlídne a nadále bude na scéně psp?Po psp za pár měsíců neštěkne ani pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 ja si jen myslim ze lidi si budou i tak kupovat psp starsi.ten prispevek na hore byl jen muj nazor ne rozsudek smrti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 PSP se bude furt kupovat,kvůli pirátění,stejně jako PS2. Navíc ! teď vyjde Custom Firmware 6.xx Pro C s ("revolučním") Online Modem :D ! Hry půjdou hrát jako MP po netu přes AdHoc ! GTA,Gran Turismo,Monster Hunter a spoustu dalších her u kterých nebyla možnost hrát Infrastructure to bude umožněno :D ! MP je prostě lepší :D Jen "Ěčkaři" s ořezaným E1000 a ti co mají staříka Fat si přes Online Mod nebudou moci zahrát - E1004 nepodporuje WiFi a Fat má 32 RAM,a z 2004,3004 a Go ždíme Pro C maximum + Vypíná "Homescreen" aby uvolnil ještě více paměti. Navíc vyjde MultiCraft s Survivalem,takže ne od strany Sony,ale od Homebrew strany se máme ještě na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 PSP se bude furt kupovat,kvůli pirátění,stejně jako PS2. Navíc ! teď vyjde Custom Firmware 6.xx Pro C s ("revolučním") Online Modem :D ! Hry půjdou hrát jako MP po netu přes AdHoc ! GTA,Gran Turismo,Monster Hunter a spoustu dalších her u kterých nebyla možnost hrát Infrastructure to bude umožněno :D ! MP je prostě lepší :DJen "Ěčkaři" s ořezaným E1000 a ti co mají staříka Fat si přes Online Mod nebudou moci zahrát - E1004 nepodporuje WiFi a Fat má 32 RAM,a z 2004,3004 a Go ždíme Pro C maximum + Vypíná "Homescreen" aby uvolnil ještě více paměti. Navíc vyjde MultiCraft s Survivalem,takže ne od strany Sony,ale od Homebrew strany se máme ještě na co těšit... Tomu rikam PSP hrac ja kdyby mi nekdo nabidl ze by sem si mel vybrat mezi psp a ps vita beru psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 akorat pres ad hoc se uz hraje dlouho ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 no AdHoc s lidma který jsou vedle tebe,ale Online Mod umožní hrát přes AdHoc jako přes Infrastructure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 One does not simply... ...wait 2 year till PS VITA gets fully hacked and it's price will be 40% lower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Myslim, že mít starý PSP pro radost neni na škodu :) Už je to skoro jako GameBoy Advance a starší - jsou hry, ke kterejm se vrátíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 ja měl 3... a všechny jsou už v křemíkovim nebi :/ ale teď kamarádka někde vyhrála 3000 a jak sem to viděl tak bych si hned taky jedno pořídil... asi si koupim 2000 a zavzpomínam na starý časy přece jenom, ta vita mě moc nenadchla. hlavně co se týče výběru kvalitních her, tak je to bída. snad časem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Tuším že vyjde PES a FIFA 2012/2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts