Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hromadné kopírování z PS3 + doporučené chlazení

Valier

Otázka

Zdravím,

doufám, že nerozvíjím nějaké duplicitní vlákno, ale chtěl bych se zeptat, zda nelze nějak hromadně kopírovat na flashku obrázky, hudbu atd. Jsem s PS3 nováček a koupil jsem starší od kamaráda, který by z něj chtěl na flashku stáhnout jeho fotky a hudbu co tam má a má jim tam celkem hafo. Nechci to ale kopírovat po jednom, protože u toho strávím měsíc. Router nemám, takže nějaké sdílení s PC u mě asi nepůjde.

A ještě bych se chtěl zeptat, jaké doporučujete chlazení pro PS3. Mám 60GB FAT po koupi i YLODem (PSka byla ukrutně zaprášená a po vyčištění a nahřátí viz. pra*árny z youtube jsem ji rozhodil a zatím týden běží ok), tak bych to potřeboval trochu pojistit nějakým chlazení pro jistotu.

Dík za rady :thumbup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

počkej nemčo však za 1500 se da udelat prečipovani a je to jak funglovka origo

Chladit http://www.youtube.com/watch?v=eJBEh2A4clo&feature=related

sam pouzivam podobnej zpusob akorat bez zdroje mam to vse na USB pres USB nabyjecku

1x chladici podlozka pod notebook 3x vetracek

3x 12 v old vetracvek ze starích pentiumu prítah predek

2x old vetracek na pritah nebo odtah do skrine PC pritah do PS3 z boku

PS: moje PS3 nezapla na plno svuj interni chladici vetrak nikdy;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Baz: jmenuje se to reballing obnovení cín.kuliček"kontaktu" spíše jejich výměna za nové,Ylod je ztráta kontaktu,horkovzduškou jsi ten kontakt"kuličku jemně rozpustil a ona zase vodí!YLOD taky křivá deska která logicky spusobuje ztrátu kontaktu,Vše je to spusobeno teplem ktere generují jádra,pokud se ti to podařilo opravit tak není žádná pravda že ps brzo umře totálně,Mám tady xbox360 revize Falcom "tak nejhorší na rrod vadu"konzole měla v 2007 3krát v jednom týdnu RROD na čtvrtej pokud jsem to opravil ale už jsem to nevrátil do puvodní bedny vrazil jsem to do pc case trochu jí upravil a přidal chlazeni 8 pc větráku a xbox bez tohbo abych ho nak šetřil funguje do dneška bez vady!a nemá sebemenší šanci se zahřát,Kamarádum co jsem opravoval ps3 asi tak 5 kusu jsem poradil at to vyhodí z puvodní case a udělaji nakou novou bednu s chlazením 3tři znich maji funkční ps do dneška a ti 2 co koukali na krásu a měli ps v origo case měli ylod do tydne,nedávno" 6 mšsícu "jsem známemu předělal xbox360 do nové bedny a přidal chlazení a podsvětlení Mám ten užasnej výtvoj i nafocenej :-D vypadá to hustě až najdu to SDčko tak jsem šupnu video

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu