PrOFi Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Chtěl sem se zeptat,slyšel jsem,nebo jsem zaslechl,že v České republice je PS3 Network populárnější a rozšířenější komunitně online hraní,než u Xbox 360?Je to pravda?Nebo to je lež? Nebo,prosím vás neznáte stránku kde je hodnocení mezi konzolích PS3 a Xbox 360 různé ankety s počtu hlasů na konkretní téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 http://console-forum.net/tema/83046-ps3-nebo-xbox360 Přímo zde na foru je téma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Tak rozhodně jsem koukal po netu atd,že PS3 v České Republice je populárnější,rozšířenější v online hraní i bez než Xbox 360. +Taky musíme uznat že Xbox 360 byl vyroben o 1,5-2 roky dřív jak PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Máš odkaz? :) Jinak na online hraní mám raději Xbox.. Lepší komunikace, lepší servery :) -Placení live :) Jinak u offline hraní mi je jedno po čem šáhnu :) Pak je to už jen otázka peněz :) Viz. topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Tak PC jsem vyhrál v nějaké soutěží v hodnotě co má pod kapotou asi za 25 000.A hry co jsou na Xbox 360 si můžu půlku z nich zahrát na PC v lepší grafice,kvalitě hry naopak také online.Proto jsem koupil PS3,ale každý říká že online hraní vede PS3,kdybych chtěl hrát na 360 online s jakýmkoliv hráčem,tak určitě ne z Angličanem nebo cizincem . P.S to téma ,co si mi dal odkaz tam se baví o jedné stejné věci a rozebírají jí do každičkého detailu,což mi je houby platné. Odkazy? Dej si do google PS3 vs Xbox 360 (ankety) a aj dole,jaké jsou ankety v jiných zemí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Můžeš si být jistý, že vždycky je s kým hrát :) Sám si zapnu xbox, nasadím headset a vždycky někoho najdu... Ohledně live hraní mám opravdu raději Xbox a nejsem sám. Můžeš mi dát prosím odkaz, kde si četl, že vede PS3? :) Že Xbox live se v ČR nevyužívá? //edit: Vzdávám to, nevím co chceš slyšet? Že ps3 je v ČR oblíbenější a nezahraješ si online jinak než s cizincema? Nebo oč ti jde? Vše si můžeš najít na netu. Pokud chceš nadále polemizovat, pošli PM. Jinak mě nějak názory cizinců na ČR neberou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Negto Xbox 360 se v ČR využívá ale ne na větší úrovni jak PS3.Prostě si dej do google Xbox 360 vs PS3 anketa a hledej dole máš Viz výsledky přeložené z angličtiny do češtiny pro: tam klikni a vyschlechneš lidi z jiných zemí. Je hodně odkazů,ale musíš si najít sám,dám ti odkaz ale budeš mít svůj názor,tak hledej podle sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 [url]http://www.hraj-super-hry.cz/clanek/692-xbox-360-vs-ps3/[/url] První odkaz co jsem našel :) Nevím co chceš slyšet. Online hraní je hlavně výhodou xboxu. Pokud si myslíš, že ne, tak tě už přesvědčovat nebudu a nechám to na někom jiném. Kdyby si chtěl pokračovat v dizkusi, můžeme přes PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ale myslím v ČR,že v ČR je PSN rozšířenější než Xbox 360 Live.Celkově ve všech zemí to je Xbox 360. Nejlépe je najít statistiky v ČR co je využívánější i PSN nebo Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.