PrOFi Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2012 Chtěl sem se zeptat,slyšel jsem,nebo jsem zaslechl,že v České republice je PS3 Network populárnější a rozšířenější komunitně online hraní,než u Xbox 360?Je to pravda?Nebo to je lež? Nebo,prosím vás neznáte stránku kde je hodnocení mezi konzolích PS3 a Xbox 360 různé ankety s počtu hlasů na konkretní téma. Citovat
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 http://console-forum.net/tema/83046-ps3-nebo-xbox360 Přímo zde na foru je téma :) Citovat
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Tak rozhodně jsem koukal po netu atd,že PS3 v České Republice je populárnější,rozšířenější v online hraní i bez než Xbox 360. +Taky musíme uznat že Xbox 360 byl vyroben o 1,5-2 roky dřív jak PS3. Citovat
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Máš odkaz? :) Jinak na online hraní mám raději Xbox.. Lepší komunikace, lepší servery :) -Placení live :) Jinak u offline hraní mi je jedno po čem šáhnu :) Pak je to už jen otázka peněz :) Viz. topic Citovat
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Tak PC jsem vyhrál v nějaké soutěží v hodnotě co má pod kapotou asi za 25 000.A hry co jsou na Xbox 360 si můžu půlku z nich zahrát na PC v lepší grafice,kvalitě hry naopak také online.Proto jsem koupil PS3,ale každý říká že online hraní vede PS3,kdybych chtěl hrát na 360 online s jakýmkoliv hráčem,tak určitě ne z Angličanem nebo cizincem . P.S to téma ,co si mi dal odkaz tam se baví o jedné stejné věci a rozebírají jí do každičkého detailu,což mi je houby platné. Odkazy? Dej si do google PS3 vs Xbox 360 (ankety) a aj dole,jaké jsou ankety v jiných zemí. Citovat
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Můžeš si být jistý, že vždycky je s kým hrát :) Sám si zapnu xbox, nasadím headset a vždycky někoho najdu... Ohledně live hraní mám opravdu raději Xbox a nejsem sám. Můžeš mi dát prosím odkaz, kde si četl, že vede PS3? :) Že Xbox live se v ČR nevyužívá? //edit: Vzdávám to, nevím co chceš slyšet? Že ps3 je v ČR oblíbenější a nezahraješ si online jinak než s cizincema? Nebo oč ti jde? Vše si můžeš najít na netu. Pokud chceš nadále polemizovat, pošli PM. Jinak mě nějak názory cizinců na ČR neberou :) Citovat
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Negto Xbox 360 se v ČR využívá ale ne na větší úrovni jak PS3.Prostě si dej do google Xbox 360 vs PS3 anketa a hledej dole máš Viz výsledky přeložené z angličtiny do češtiny pro: tam klikni a vyschlechneš lidi z jiných zemí. Je hodně odkazů,ale musíš si najít sám,dám ti odkaz ale budeš mít svůj názor,tak hledej podle sebe :) Citovat
Negto Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 [url]http://www.hraj-super-hry.cz/clanek/692-xbox-360-vs-ps3/[/url] První odkaz co jsem našel :) Nevím co chceš slyšet. Online hraní je hlavně výhodou xboxu. Pokud si myslíš, že ne, tak tě už přesvědčovat nebudu a nechám to na někom jiném. Kdyby si chtěl pokračovat v dizkusi, můžeme přes PM :) Citovat
PrOFi Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Ale myslím v ČR,že v ČR je PSN rozšířenější než Xbox 360 Live.Celkově ve všech zemí to je Xbox 360. Nejlépe je najít statistiky v ČR co je využívánější i PSN nebo Live. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.