Brake Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 tak co jak se tesite na tuhle bombovou hru? ja jsem na unrealu vyrostl a tesim se jak maly kluk....navic ma byt tahle hra i jedna z graficky nejelpsich na tomto svete a taky ty rozsahle mapy....no mylsim ze to bude jedna z nejelpsich her roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 tak co jak se tesite na tuhle bombovou hru? ja jsem na unrealu vyrostl a tesim se jak maly kluk....navic ma byt tahle hra i jedna z graficky nejelpsich na tomto svete a taky ty rozsahle mapy....no mylsim ze to bude jedna z nejelpsich her roku Taky myslim :wohow: Co sem si procital tak misto upgradu kompa radsi Xbox :D...a UTcko moje nejoblibenejsi hra na PC!! :):bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 presne taku me to je taky nejoblibenejsi hra na pc :) no xbox muzu jednom doporucit :) poruchovost uz ted MS snizil diky novym vetrakum a novym dvd mechanikam takze to je vpohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 no myslim, ze na tuto hru sa tesi kazdy fanda fpsiek :) bude to parba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 ta hra vypada naprosto skvele kdyz sem si poustel na kompu videiko s trochou akce unrealu III tak se mi to ale nehorazne sekalo PS: neni to Unreal Tournament 3 ale III(skoro zadnej rozdil ale to je jen pro upresneni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 pro me je UT III poslednim a zasadnim duvodem pro koupi novyho PC... ja mam celkem rad fps strilecky a v budoucnu to vidim asi takhle... PC - UT III Xbox 360 - Halo 3 PS3 - killzone 2 njn ted uz si jenom najit praci :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Jo taky si to zapařim , ale na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tak co jak se tesite na tuhle bombovou hru? ja jsem na unrealu vyrostl a tesim se jak maly kluk....navic ma byt tahle hra i jedna z graficky nejelpsich na tomto svete a taky ty rozsahle mapy....no mylsim ze to bude jedna z nejelpsich her rokuBude to jistě pěkná hra,ale kdypak asi vyjde,že? Pochybuji ,že ještě tenhle rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Bude to jistě pěkná hra,ale kdypak asi vyjde,že? Pochybuji ,že ještě tenhle rok. u tehle hry nikdy nevis, uz mela vyjit pred rokem a neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 placek: poslední info jsem viděl že to má vyjít uprostřed prosince... Upgrade pc? se nevyplatí ...shit pc ....konzole forever, navíc UT3 na ps3 a x360 bude mnohem lepší než na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 konzole forever, navíc UT3 na ps3 a x360 bude mnohem lepší než na pc chtel bych videt to ovladani:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 pokud vím prošel jsem bioshock a za celou dobou jsem neměl jedinej problém....v ovládání problém nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 navíc UT3 na ps3 a x360 bude mnohem lepší než na pc v cem? to by me opravdu zajimalo... snad se nechystaj vsichni PC progameri prejit na konzole?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 chtel bych videt to ovladani:D v ovladani opravdu problem nnei :) staci si na tom zvyknout a pak s tim muzes delat neuveritelny kousky :) jeste tento rok jsem byval taky pcckar a gamepady sem nensasel ptz mi to na PS2 na nich dycky neslo ale zvyk jsem si a ted je pro me gamepad vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playduo Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Všichni kdo poznali už z dřívějška tuto hru,jsou jako já určitě hodně napjatí,jak si s touto hrou poradí X 360!!!!Věřím,že X360 opět nezklame a ukáže se v celé své kráse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 placek: poslední info jsem viděl že to má vyjít uprostřed prosince...Upgrade pc? se nevyplatí ...shit pc ....konzole forever, navíc UT3 na ps3 a x360 bude mnohem lepší než na pc Na konzole tento rok už nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Demo pro PC je v oběhu, ždíme z počítačů maximum. Ještě jsem to pořádně nevyladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja mel vzdycky raci Quake III Arena nez starej Unreal Tournament ale UT 2003 a 2004 byl taky super, tagze UT 3 mam taky predobednany ale ted jeste smazim Team Fortress 2 a je to taky bomba - us tam mam nahranejch 30 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Romane, máš pravdu dnes jsem to zjistil že z prosincového vydání zmizel a ani v lednu či únoru není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 no je to myslim odlozeno na neurcito zatim :( v ps3 i xbox verzi maji nejaky problem no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Xbox verze bude nejdriv za rok, na PC uz to tak nejak vyslo (ale pouze nemecky) a na PS3 by to melo byt za 2-3 mesice. A samozdrejme se tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Upgrade pc? se nevyplatí ...shit pc ....konzole forever, navíc UT3 na ps3 a x360 bude mnohem lepší než na pc co to tady zase valíš UT3 lepší na xboxu 360 a PS3 ses zbláznil ? Upgrade Pc se vyplatí víc než mít nějakou konzoli na jednu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Už to mám na PC a super:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 to rune....na xboxu je grafika úžasná...jasně že když pořídíš pc ale špičkový...což si připrav aspoň 50000, tak ano grafika bude lepší ale zas ne o tolik pokud máš Full HDTV, navíc ten obraz na takové Full HDTV 74-100cm uhlopříčka....to si nech na pc zdát.....dále vem taky v úvahu, že za rok si připrava dalších 10-15 000 na upgrade....jestli to vůbec bude stačit aby si i za rok rozběhal hry na plné detaily..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 to rune....na xboxu je grafika úžasná...jasně že když pořídíš pc ale špičkový...což si připrav aspoň 50000, tak ano grafika bude lepší ale zas ne o tolik pokud máš Full HDTV, navíc ten obraz na takové Full HDTV 74-100cm uhlopříčka....to si nech na pc zdát.....dále vem taky v úvahu, že za rok si připrava dalších 10-15 000 na upgrade....jestli to vůbec bude stačit aby si i za rok rozběhal hry na plné detaily..... tak tos přehnal s 50K aby si rozjel nové hry tak ti stačí 20 000Kč na nové Pc a rozjedeš všechno na plné detaily podotýkám nové ! protože stačí udělat upgrade PC jak už se tu někdo zmiňoval tak a další nesmysl myslíš že Xbox + full hd televize tě vyjde levněji ? XBox 360 Premium tě vyjde na 10 000 kč a nová full hd televize na 50 000 Kč(jsou i levnější o něco málo ale ty už nestojí za nic) a ty lepší televize přesahují částku 100 000 kč :roll: za rok další upgrade dělat nemusíš pokud ano tak je člověk rozežranej a chce hrát všechno na ultra high a když upgrade tak stačí graf karta ještě nezapomínej že když už ten upgrade PC podstoupíš (když ne tak ne stejně už budeš mít lepší PC než současné konzole) za ten rok tak budeš mít na Pc o dost kvalitnější grafiku konzole rychle začnou ztrácet dech! alespoň xbox 360, PS3 má zatím nevyužitý potenciál Takže závěr když Unreal Tournament 3 tak jedině na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.