Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Unreal Tournament 3

Brake

Recommended Posts

tak co jak se tesite na tuhle bombovou hru? ja jsem na unrealu vyrostl a tesim se jak maly kluk....navic ma byt tahle hra i jedna z graficky nejelpsich na tomto svete a taky ty rozsahle mapy....no mylsim ze to bude jedna z nejelpsich her roku

Taky myslim :wohow: Co sem si procital tak misto upgradu kompa radsi Xbox :D...a UTcko moje nejoblibenejsi hra na PC!! :):bash: :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak co jak se tesite na tuhle bombovou hru? ja jsem na unrealu vyrostl a tesim se jak maly kluk....navic ma byt tahle hra i jedna z graficky nejelpsich na tomto svete a taky ty rozsahle mapy....no mylsim ze to bude jedna z nejelpsich her roku
Bude to jistě pěkná hra,ale kdypak asi vyjde,že? Pochybuji ,že ještě tenhle rok.
Odkaz ke komentáři

chtel bych videt to ovladani:D

v ovladani opravdu problem nnei :) staci si na tom zvyknout a pak s tim muzes delat neuveritelny kousky :) jeste tento rok jsem byval taky pcckar a gamepady sem nensasel ptz mi to na PS2 na nich dycky neslo ale zvyk jsem si a ted je pro me gamepad vse :D

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

to rune....na xboxu je grafika úžasná...jasně že když pořídíš pc ale špičkový...což si připrav aspoň 50000, tak ano grafika bude lepší ale zas ne o tolik pokud máš Full HDTV, navíc ten obraz na takové Full HDTV 74-100cm uhlopříčka....to si nech na pc zdát.....dále vem taky v úvahu, že za rok si připrava dalších 10-15 000 na upgrade....jestli to vůbec bude stačit aby si i za rok rozběhal hry na plné detaily.....

Odkaz ke komentáři

to rune....na xboxu je grafika úžasná...jasně že když pořídíš pc ale špičkový...což si připrav aspoň 50000, tak ano grafika bude lepší ale zas ne o tolik pokud máš Full HDTV, navíc ten obraz na takové Full HDTV 74-100cm uhlopříčka....to si nech na pc zdát.....dále vem taky v úvahu, že za rok si připrava dalších 10-15 000 na upgrade....jestli to vůbec bude stačit aby si i za rok rozběhal hry na plné detaily.....

tak tos přehnal s 50K aby si rozjel nové hry tak ti stačí 20 000Kč na nové Pc a rozjedeš všechno na plné detaily podotýkám nové ! protože stačí udělat upgrade PC jak už se tu někdo zmiňoval

tak a další nesmysl myslíš že Xbox + full hd televize tě vyjde levněji ?

XBox 360 Premium tě vyjde na 10 000 kč a nová full hd televize na 50 000 Kč(jsou i levnější o něco málo ale ty už nestojí za nic) a ty lepší televize přesahují částku 100 000 kč :roll:

za rok další upgrade dělat nemusíš pokud ano tak je člověk rozežranej a chce hrát všechno na ultra high a když upgrade tak stačí graf karta

ještě nezapomínej že když už ten upgrade PC podstoupíš (když ne tak ne stejně už budeš mít lepší PC než současné konzole) za ten rok tak budeš mít na Pc o dost kvalitnější grafiku konzole rychle začnou ztrácet dech! alespoň xbox 360, PS3 má zatím nevyužitý potenciál

Takže závěr když Unreal Tournament 3 tak jedině na PC

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu