placek Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Oh.Zase válka konzolistů a PC.No pochybuji,že si některé hry na PC zahrajete.(viz Ratchet,GT5,Killone 2 ,UD apod.)Ale k tématu---na PS3 doufám ,že přijde ještě tuto zimu.Ovšem na X360 bude ,tak příští vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Az ted sem se dozvedel, ze uz vysel UT 3 na Xbox 360, myslite, ze ma cenu si ho kupovat? Zahral byste si to nekdo kdyztak po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Jo určitě.Na pc bezva.A na xboxu to bude ještě lepší;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Hlavně je super, že oproti PS3 máme splitscreen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Už jsem vyzkoušel 3 různé verze hry od jiných lidí a stále když ji vypálím je jen černá obrazovka a nic se neděje.V dvdmuleteru vše zkontrolované má všechny patche i region,všechny hry ok.Myslel jsem že je to médiem a nebo verzí hry,tak jsem to stahoval znovu i good kreon rip a pořád černé.Kdyby někdo věděl co s tím a nebo to dělalo někomu to samé tak napište,budu rád za každou radu,jen nestojím o keci typu kup si origoš,je to tady pořád.Děkuji.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Neparite nekdo?Nedate nekdo multiplayer...Celkem rezba...Koupil sem a sem spokojenej :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Ja obcas hraju, pridej si me a muzem nekdy dat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Jo já bych se taky přidal, chtěl jsem se zeptat jestli je tady na fóru nějaký klan, který by hrál například UT3, CoD4 nebo Team Fortress 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 TF2 hravam ale bez klanu ,to spis HALO3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 TF2 hravam ale bez klanu ,to spis HALO3 E? A jak, kdyz mas silver??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 E? A jak, kdyz mas silver???na jinem charu me u meho u gold vyprsel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 na jinem charu me u meho u gold vyprsel :D To si kup novej gold, ne? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 To si kup novej gold, ne? ;)dyt jo uz se na tom pracuje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 zdravim, porad jedou servery na xbox ? chci si to tedka po 5 letech poridit a nevim jak to pobezi. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.