pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ahoj tedka jsem si znovu hackl svuj ipod 4g (ios 5.0.1) a nenahral jsme mi instalous? nevíte v čem ej chyba nebo kde ho seženu? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Installous musíš stáhnout z cydie. Hned po přidání source cydia.hackulo.us a nainstalování appsynce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Tak jsem to udelal a samzaly jse mi vsechny ikony s ipodu co ted? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 jak jako smazaly? jako prázdnou plochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Jo kompmlet zustatala tam jen složka "kiosek" :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 A co třeba tethered/untethered ? Jakej JB máš ? Pokud tethered, tak musíš bootovat přes redsnow například. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 divný, tak nejjednoduší by bylo udělat znova restore a jailbreak :D tak kdyby měl tethered tak by se mu to ani nenabootavalo ne? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Sakra už to dělam asi po 3.. :/ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ano, pokud neinstaloval složitý pluginy z cydie, tak mu to nabootuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 aha, tak udělej udělej jailbreak podle narliho tutorialu a mělo by to fachat, ale nejdřiv restore, nic vic nevymyslíš a když máš tethered tak se vyplatí untethered :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Mám untethered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Zkus ještě jednou udělat restore na 5.0.1 OFW.. Pak udělej Jailbreak iPod Touch 4G. V Cydii pak následně stáhni z repozitáře http://cydia.hackulo.us AppSync for iOS 5.0+ a Installous 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Hotovo diky všem.Pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancus007
Ahoj tedka jsem si znovu hackl svuj ipod 4g (ios 5.0.1) a nenahral jsme mi instalous? nevíte v čem ej chyba nebo kde ho seženu? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts