Artom Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Zdravím,tak jsem teď udělal Jailbreak sn0wbreeze kvůli chybě ve spingboardu a najednou mi nenachází operátora a je tam jen 1 čarka signálu.Neví někdo čím to je? Iphone 3g IOS 4.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Restartovat mobil, pokud nepomůže tak restore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Restore pomohlo.Asi bude problém v Jailbreaku.Co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já bych zkusil udělat JB přes něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Prosím a jaké jsou ještě možnosti?Redsn0w? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Podívej pořádně do sekce tutorialy/jailbreak a tam by sis měl najít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 No tam právě toho moc není :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 http://www.google.com/search?q=4.2.1%20jailbreak&ie=utf-8&oe=utf-8 Ještě je greenpoison a redsnow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 A co je lepší? Stabilitou a s méně chybama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Doporučil bych redSn0w: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12949&laid= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ja občas používám GPS.Četl jsem někde že často nefunguje.Je to pravda? Edit: Tak jsem udělal znovu JB s sn0wbreeze ale v simple modu a šlo to. Ještě jedna maličkost: teď si nemůžu změnit pozadi ve springboardu.Dřív jsem měl možnost přímo v obrázcích na výběr kam chci dát ten obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,tak jsem teď udělal Jailbreak sn0wbreeze kvůli chybě ve spingboardu a najednou mi nenachází operátora a je tam jen 1 čarka signálu.Neví někdo čím to je? Iphone 3g IOS 4.2.1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.