Jiboia Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 nevíte někdo jak použit hdd z PS3 na PC. Když jsem ho zapojil, tak windows našel hdd a nainstaloval ho, ale neobjevila se zde žádná jednotka. Takže jej nemohu ani naformátovat, aby fungoval v PC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Použij nějakej disk manager. Mám takovej dojem, že pod Win vidět nebude, možná ve správci disků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 hele tohle jsem já dělal přes Ubuntu , Windows mi ten disk nenašel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 tak asi budu muset hodit ubundu:-) a v tom ti to normálně disk našlo?Ale procházet ho nemohl, jedině až po naformátování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 našel ho , naformátoval jsem ho a už bylo všechno okej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 PS3 má svůj specíální systém dat nějakým způsobem spojeným i s firmwarem.,.. Takže když ho v pc přeformátujete, zpět ho PS3 nepozná a ani se normálně nezapne a nezbývá než znova přes recovery update FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
nevíte někdo jak použit hdd z PS3 na PC. Když jsem ho zapojil, tak windows našel hdd a nainstaloval ho, ale neobjevila se zde žádná jednotka. Takže jej nemohu ani naformátovat, aby fungoval v PC.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.