Jiboia Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 nevíte někdo jak použit hdd z PS3 na PC. Když jsem ho zapojil, tak windows našel hdd a nainstaloval ho, ale neobjevila se zde žádná jednotka. Takže jej nemohu ani naformátovat, aby fungoval v PC..... Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 Použij nějakej disk manager. Mám takovej dojem, že pod Win vidět nebude, možná ve správci disků. Citovat
0 joseef Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 hele tohle jsem já dělal přes Ubuntu , Windows mi ten disk nenašel :) Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 tak asi budu muset hodit ubundu:-) a v tom ti to normálně disk našlo?Ale procházet ho nemohl, jedině až po naformátování? Citovat
0 joseef Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 našel ho , naformátoval jsem ho a už bylo všechno okej Citovat
0 GyroX Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 PS3 má svůj specíální systém dat nějakým způsobem spojeným i s firmwarem.,.. Takže když ho v pc přeformátujete, zpět ho PS3 nepozná a ani se normálně nezapne a nezbývá než znova přes recovery update FW. Citovat
Otázka
Jiboia
nevíte někdo jak použit hdd z PS3 na PC. Když jsem ho zapojil, tak windows našel hdd a nainstaloval ho, ale neobjevila se zde žádná jednotka. Takže jej nemohu ani naformátovat, aby fungoval v PC.....
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.