Roje Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 čau chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat zadní průhl. kryt na PSP.A ještě jestli by mi to z prahy nikdo nenamontoval(přední+zadní kdyby byl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Prédátor Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Já ještě neviděl samotnej zadní kryt leda v kompletu s přednim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 jde sehnat ale ted fakt netusim kde ale tu montaz zvladnes sam v zadu odsroubujes ty 2 viditelne srou a 4 co jsou pod baterkou pak jen psp budes rozebirat a odsroubovcavat dokud se ti to neuvolni ten zadni kryt jinak na tom neni nic sloziteho ale tak pokud si netroufnes tak to radsi nedelej taky sem delal pi***iny a rozdrbal jsem si dratek volume start home atd od tech tlacitek a ted si musim koupit novej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maximus.d Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 podivej se sem.... http://www.playcentrum.cz/kompletni-...psp-400502.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roje Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 hej maximus.d díky moc.hodně si mi pomohl td jenom kdo by mi to namontoval:-Djako díval smese jak na to asi bych to dokázal ale bál bych se že by mi bud nešel display nebo UMD mechanika tak prosím napište kdo byste mi to udělali cenu si řekněte Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maximus.d Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 taky planuju vymenu ,a snad to zvladnu sam uvidim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roje Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 kdyby se ti to povedlo nechtěl by si mi to taky udělat?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Prédátor Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Roje.Kdybych byl z Prahy klidně bych ti to namontoval už jsem 2 PSP kompletně překrytoval,ale jsem z Pelhřimova a to je od Prahy dost daleko.Kdyžtak si najdi návod který jsme sem dali se SEMRYM podle něj to uděláš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roje Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 sem se díval ale jako je to dost pižlanice a vypadá to dost složitě čuměl sem i na to dlouhý 47mb video který bylo tak unávně dlouhý a nešlo zrychlit protože bylo ve FLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Prédátor Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Zase tak složité to neni.Takhle to vypada,ale je to docela snad rozpojíš pár kontaktů a vyšroubuješ několik šroubků a zase to našroubuješ zpátky do nového krytu.Alespoň uvidíš PSP rozložené na součástky.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Roje
čau chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat zadní průhl. kryt na PSP.A ještě jestli by mi to z prahy nikdo nenamontoval(přední+zadní kdyby byl)
9 answers to this question
Recommended Posts