jura555 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Zdravím, mám problém s PC. Když ho dám spát, a nebo hibernovat tak se po pár minutách probudí. Nevím co s tím. Mám Win7 Ultimate 64bit. Zákld. deska: Gigabyte GA-P67A D3-B3 Grafika: nVidia Geforce GTX560 TI Processor: intel core i5 2500k RAM Patriot 8gb Viper II Sector 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodon Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Pravděpodobně máš povoleny aby počítač mohla probouzet myš, chce to projet správce zařízení a zakázat probouzení od myši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Zkoušel jsem myš odpojit, furt se to budilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodon Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 A co ještě máš k PC připojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Klávesnici, monitor, internet a repráky. :) Nemyslím si, že některá z těchto věcí by na tohle mohla mít vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Nikdo nic?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 to se mi stavalo taky ... nejak to odeznelo samo BTW skus odpojit net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.