poradte mi prosim. Mal som wii 4.3 urobil som softmod a mal som nakoniec 4.1 verziu.
Mala sa hrala a dala na konzole Format Wii System Memory a nastal problem, vsetko sa vymazala nemozem nahodit nastat softmod. Nefunguje mi navod na 4.3 asi preto ze som znizil v predchadzajucom softmode na 4.1, ale ani soft mod na 4.1 mi nejde ... ked pustim istall homebrew tak mi to po potvrdi 1 napise toto a koncim..
this istaller can NOT continue!
There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.
Please note that we will not use a fakesigned IOS due to security reasons.
If this is already the latest version ... well, suck it.
Exit
Skusal rozne verzie aj zvysenie verzie ale pise mi to ze mam najnovsiu verziu aj ked mam len 4.1 to je asi zablokovane tym predchadzajucim softmodom pri verzii 4.3.
Prosiiiiim poradte ako by som mohol nahodit spat softmod ...
Otázka
very_hard
Caute,
poradte mi prosim. Mal som wii 4.3 urobil som softmod a mal som nakoniec 4.1 verziu.
Mala sa hrala a dala na konzole Format Wii System Memory a nastal problem, vsetko sa vymazala nemozem nahodit nastat softmod. Nefunguje mi navod na 4.3 asi preto ze som znizil v predchadzajucom softmode na 4.1, ale ani soft mod na 4.1 mi nejde ... ked pustim istall homebrew tak mi to po potvrdi 1 napise toto a koncim..
this istaller can NOT continue!
There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.
Please note that we will not use a fakesigned IOS due to security reasons.
lood for an updated version at:
http://bootmii.org
If this is already the latest version ... well, suck it.
Exit
Skusal rozne verzie aj zvysenie verzie ale pise mi to ze mam najnovsiu verziu aj ked mam len 4.1 to je asi zablokovane tym predchadzajucim softmodom pri verzii 4.3.
Prosiiiiim poradte ako by som mohol nahodit spat softmod ...
Za kazdu radu budem nesmierne vdacny
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.