Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ahoj mám 3.41 CFW JB (3.55) a chtěl bych OFW 4.0 nedaří se přechod

czidefix

Otázka

Ahoj mám zmíněný 3.41 s JB 1.2 a chtel bych prejit na offic cfw jenze kdyz pouziju jakykoli update OFW po nakopirovani mi to napise ze "file is corrupted" zkousel to u me i kamarad co s tim dela uz dlouho ale samotnemu se mu to nepovedlo.. zkouseli sme to pres recovery menu i z hlavni stranky.. proste bez sance nepovedlo se... poradi s timhle nekdo? diky moc

Popř mám 320GB slimku konzoli milerad ji i vymenim s nekym kdo si blbe nainstaloval novy update mam jeste cca 1 rok zaruku.. + daruju JB :)) CHci jen offic system thx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

hele ty máš v recovery 3.56 ale v systému 3.41? pokud jo tak je to z downgradu. úplně první downgrade z 3.55 na 3.41 spočíaval právě v tom že se FW 3.41 podepsal jako 3.56 a nainstaloval ze servisního menu (v tý době OFW 3.56 ještě nebyl). Pokud ti to teda nejde přehrát tak by to mohlo být tim. Nejspíš budeš muset ten FW přehrát ze servisního menu PS3 a ještě jednou nainstalovat 3.41 aby to nebyl ten upravenej.

(hlavně tet ještě nezkoušej jít do sevisního menu s upraveným 3.41 nwm jistě jestli je u tohohle FW možný jít zpět)

EDIT: tady to je http://psx-scene.com/forums/f263/service-mode-downgrading-3-55--74803/"][outdated]-74803/

Once you have completed the above process you will be on a modified 3.41 that has it's vsh changed to 3.56 (was needed in order to downgrade from 3.55). If you plan to stay on 3.41 you can stay on this firmware. If you ever plan on upgrading to a higher firmware you will need to go through the downgrade process again, but this time have a OFW on your thumbdrive that is less then 3.41 (Ex 3.40, 3.20, 3.15) but higher then the version that came on your console. You can use the same files from this post, but your PS3UPDAT.PUP must follow the rules above.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu