kovator Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Odesláno Září 27, 2013 jsem hunter a i ted me obyc mobove na ten master 5 davaj tak na 1 dve rany :)musim porad utikat elita ta se na me jen blbe podiva a sem dead :)ale davam to celkem uz sem si nato nasel zpusob Citovat
winkja Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 dobré duše, prosím vás. jak mohu svemu followerovi dat něco co jsem našel? ma uplně sux kuš a chci mu dat něco silnější ale nevim jak :( Citovat
seth123 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 pokud máš u sebe foloowera tak jak dáš select aby ses podíval na svoje věci tak vedle je skill a pak vedle je follower, můžeš mu nastavit i skill Citovat
headhot Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 popravde pokud neprojdete hru na jeden zivot aka hardcore,tak jste vlastne diablo ani nehrali:) diablo zacina az tam. Na ps3 je bohuzel exploit revive lost character:( a zadny zebricky,motivace nula Citovat
winkja Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 to vim kde ho equipnout, ale nevim jak mu dat věc ze sveho inventaře :( ted mi tu Scoundrel běhá bez zbraně jelikož jsem jeho kuš šedou zahodil a nevim jak mu dat lepší z meho inventaře :( Citovat
seth123 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 popravde pokud neprojdete hru na jeden zivot aka hardcore,tak jste vlastne diablo ani nehrali:) diablo zacina az tam. Na ps3 je bohuzel exploit revive lost character:( a zadny zebricky,motivace nula je to pouze na hráči, jak hraje, motivace je ego hráče ono projít inferno na HC na master 5 bude asi těžkej záhul. Citovat
dopitapetr Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Já hraju za Wizardku a budu končit 2 akt. Na Normal obtížnost mě to místama přijde až moc jednoduchy. Chvíli mě to dokonce i přestalo bavit, že jsem si od toho musel na 2-3 dny odpočinout, ale pak přišly obtížnejší nepřátelé a zas mě to na chvíli chytlo. V té obtížnosti je to takovy nevyváženy. Citovat
winkja Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 musim souhlasit že medium je takove "na užiti si příběhu". Hraji za witch doctora a nemam problem u toho žrat :D Citovat
kovator Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 dejte si normal master V no a pak sem zvedav jestli u toho budete jist jsem skoro u konce a toho plne zuby :)sem zvedav na zbytek obtiznosti s mastrem V Citovat
dopitapetr Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 A to jde nějak nastavit i když už mám hru rozehranou?:roll: Citovat
seth123 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 samozřejmě pod continue je select quest tam nastavuješ akt, část aktu, norm-inferno, easy-master5 Citovat
seth123 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 tak a máme tu první patch notes :) 1.0.2 Oprava pádů hry [*=left]Opraven pád, který mohl nastat při opuštění hry během cutscény.[*=left]Opraven pád, který mohl nastat při interakci s truhlou, když se jiný hráč pokoušel připojit do hry.[*=left]Opraven pád, který mohl nastat při problémech s připojením, způsobených nastavením NAT/Firewall.[*=left]Opraveno několik pádů, které mohly nastat v důsledku poškozené paměti.[*=left]Opraven pád při vyvolání Hex s runou Painful Transformation na Fetish Shamana v aktech 3 a 4.[*=left]Odstraněny zbytečné "Clear Skill" možnosti, které se mohly objevit na obrazovce pasivních dovedností a při výběru způsobit pád. Herní opravy [*=left]Povolení Elective módu již nezpůsobuje "New Slot" notifikační hvězdy[*=left]Hardcore postavy, které dostanou smrtelné zranění při opouštění Scorched Chapel, již nebudou permanentně zabity.[*=left]Followeři již nemohou permanentně ztratit všechny itemy při přesunu z jedné hry do druhé.[*=left]Násedující itemy již nebudou opakovaně a permanentně přidávat Core Stats bonusy pokaždé, když se hráč odhlásí ze hry:[*=left]Blackthorne's Armor, Endless Path, Zunimassa's Whispers a Guardian's Contingency (toto také správně opraví Core Stats hrdiny).[*=left]Použití toulce a obouručního luku již nezpůsobuje nesprávné porovnání poškození.[*=left]Square gemy nyní padají jen v obtížnosti Hell.[*=left]Paragon bary pro hráče 2 a 4 se nyní zobrazují správně.[*=left]Opravena chyba, která způsobila, že experience bar se nezobrazoval v online hrách, pokud se do hry jako první připojil hráč s Paragon levelem.[*=left]Opravena chyba, při které inventář nezobrazoval neidentifikované legendární itemy.[*=left]Opravena chyba, která způsobovala, že jste měli item na sobě dvakrát, pokud jste vyjmuli gem pomocí sub-okna a použili Select-Back tlačítko.[*=left]Opravena chyba, která způsobovala, že se na ovladači zasekly vibrace.[*=left]Provedeny změny, aby nedocházelo k poškození uložených pozic. zdroj diablofans.cz Citovat
Paris1984 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 dej quest select myslim a v posledni zalozce (nevim ted jak se jmenuje) najed dolu na master V edit: sorry nevsiml jsem si ze je odpovezeno Citovat
winkja Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Tak Diablo na Normal padl.. celku nuda (obtižnost). Chci to nyní rozjet na těžší, jen jsem z toho lehce zmaten.. Nyní se mi odemčela možnost Nightmare. K ní si mužu navolit další obtižnost hard/master či jak to je? Jsem lvl 33 a na normalu už mi nic nepadalo (a kovař už chce lepší suroviny na kovani) bude mi nightmare+hard stačit (itemově) či je třeba jit do mastru už? :-) Citovat
Paris1984 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Jj das si nightmare a k tomu jeste obtiznost od easy po master 5 Citovat
kurtt Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 Podle mě to zda ti padaj itemy neovlivní zda máš nastavené master nebo easy Citovat
winkja Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2013 no minimalně hral jsem normal a nemužu kovaře vylepšit nad 4level jelikož na poslednim "bodíku" chce nové suroviny a ty mi za celou hru nepadly z žadneho předmětu :( Citovat
kovator Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2013 mam dotaz ohledne hardcore modu ten otevru at dohraju vsechny obtiznosti? nebo jak Citovat
kovator Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2013 to musim dat new game ?nebo jak ? neak sem to nenasel v menu Citovat
seth123 Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2013 pokud s první postavou dosáhneš 10 lvl, otevře se ti pak při vytvoření nové postavy možnost hardcore je to asi trojuhelník nějak si nepamatuju, je to ale dole napsané Citovat
kurtt Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2013 U kováře se daj dělat i prsteny, ale ty suroviny sem zatím nikde nepotkal a hraju to docela hodně. Takže kde je problém? :D Citovat
kovator Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2013 no ja jedu hell a zatim taky nic snad pujde az na inferno Citovat
seth123 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2013 ten prsten je v podstatě nedostupný pro lidi kdo nedojeli aspoň jednou inferno. Na netu to hledejte pod inferno mashine, nemá smysl se tu o tom rozepisovat příliš mnoho info. Citovat
kurtt Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2013 jj mám jeden klič :D http://www.diablofans.cz/infernal-machine.html Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.