Wartryton Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jsem pravak .. ale porad nwm na co je ten topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 merde, c´est quoi cette discussion a la con, qui a pu penser un tel sujet :!: Tu as merde , il est normal discussion !!! Sorry za :offtopic: ale n*sral me ...nechapu proc tady pise francouzsky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 vzivote sem ptaka v ruce nedrzel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Levou bych si ani pr*** nevytřel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Sem kouzelnik vyhonim dva ptaky jednou rukou :dozey: :D => Leva + Prava ruka user :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Jsem pravicovym pravakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 a kdyz nekdo neumi psat tak kterou hemisferu pouziva ? :D ja jsem pravak jako drtiva vetsina populace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 tak většinou pravou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 2Autor Threadu: Mel jsi radsi napsat u ceho :),kazdej to bere podle toho co jej napadne a vidis co tu pak vznika... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temnota Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 normálně pravou ale jednou za čas se stane že mi do ničeho vleze i leva:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.