Luke-Hardy Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Sem si jistej že tohle tady bylo už mockrát ale ptám se znovu :) Takže by mě zajímalo které psp je lepší k flashnutí. Jsem začátečník a skoro vůbec tomu nerozumím a chcu si koupit psp :psp: a proto by mě zajímalo s kterým psp jsou menší problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 je to fuk, dnes se dá flashnout všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 viz. topic pro zacatecniky Lock - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Sem si jistej že tohle tady bylo už mockrát ale ptám se znovu :) Takže by mě zajímalo které psp je lepší k flashnutí. Jsem začátečník a skoro vůbec tomu nerozumím a chcu si koupit psp :psp: a proto by mě zajímalo s kterým psp jsou menší problémy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts