degoloman1468625443 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Zdravim, jak hrat Battlefield 3 na konzoli s RGH? Hraju z externiho disku, CD 1 a CD 2 mam v oddelenych slozkach, kdyz se me to na zacatku zepta zda chci HD obsah, tak mi to rekne at vlozim druhe CD, jenze na vyber mam jen ok a cancel...a kdyz HD obsah preskocim a chci spustit kampan, tak mi to hazi hlasku at dam cd pro singleplayerovou kampan, at to poustim z CD 1 nebo z CD 2. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPoon1468626538 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Nemám k tomu ještě ověřený postup, ale co jsem četl v jiném příspěvku, měl by jsi CD2 rozbalit pomocí ISO2GOD a následně k tomu z CD1 rozbalit složku Content a Media pomocí XBOX ISO EXTRACTOR. Nejlépe k tomu stáhnout Yaris Swap a pomocí něho zjistit cestu toho CD1 a popřípadě upravit. Potom v menu konzole najeď na Battlefield 3, stiskni Y a dej instalovat Title Update. Pak by to mělo chodit. (Odzkoušeno na Mafia 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 takový problém sem měl taky.. sem to musel cely smazat, znovu si to vyextrahovat dvd 1 pres image browser a dvd 2 pres iso2god. ale hd textury mi to stejne nenainstaluje, ale aspon hraju..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Zkusim to znova vyextrahovat. Na kterym cd je singleplayer? Teoreticky by melo stacit jen to ne, kdyz nebudu hrat MP. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPoon1468626538 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Single player by měl být na druhém DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Pouzivate swap.xex a multi.ini jinak to na rgh nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 prosim te kam patri swap.xex myslim cestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 http://console-forum.net/tema/133078-jak-na-vice-disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.