bobo Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Takze piste sem dojmy z tehle bombastivke hry ... Dneska jsem ji dojel do konce a musim rict ze tuhle hru jsem si ze vsech stran maximalne uzil ... hodne se mi libil ten pocitac co provazi hrou ... hodne ukecana zalezitos ... a taky ty samostrilejici vezicky ... totalni rezba jak vas prosi at je polozite zpatky na misto nebo po vas zacnou rvat at toho nechate :D :D a co zaverecny souboj ?? Mne se nehorazne libil jak ten komp zacal rikat ze uz mu to je jedno a at si ho klidne znicim :D a taky jsem si uzil tu zaverecnou pisnicku ve ktere rikal ze jeste zije :D pokud ji nekdo mate tak poslete link chci ji :D :D uff rozepsal jsem se ... ale nedivte se mi vazne tahle hra je totalne peckovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 to tu este asi nikdo nema... ja sam cekam na krabici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H3D_kRu Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 pres steam uz je volna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 yop uz je ... od 10. 10. presne od 10:00 ... ale vazne to doporucuji ... sice neni to moc dlouha hra ale je tam challeges ktere jsou docela na dlouho :P jo a nekteri jedinci muzou mit ze hry zavrate ... kamosovi bylo spatne po prvnich 5 minutach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Ty jo dnes dohrane na Xbox 360 :D Naprosto GENIALNI!!!Nebyla ani lehka a ani nechutne tezska...To me pak omrzi a nervuju u toho...Ale tohle je akorat vyvazeny...Mluvici pocitac nejvic LOL :D Pouzil jsem navod jen jednou a to jsem precetl jen jednu vetu :) .Jinak vse sam :D Jsem na sebe pysnej heh :D Opravdu to vsichni vyzkousejte stoji to za to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 na tuto hru si brusim zubky hned ako doham HL2 :D ... vyzera to ako dobra hra trosku na mozog :) cus bobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 taky me to moc moc bavilo...akorat skoda ze je to tak kratky...je to zalezitost na par hodin...urcite ale bude hafo custom map... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Taky dohráno,za necelou hodinu a pul...Ale tak co už,je to krátké :) ale nápad to byl geniální...Valve tímhle u mě zabodoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jedna z nejoriginaljnejsich her co jsem kdy hral, ten computer a halvne ten hlas se stal jednou z mych nejoblibenejsich postav :) fakt super a jak si z vas dela furt srandu proste uzasna hra :) jinak pisnicku mam :) kdo chce tak mu ju klidne upnu nekam jen reknete kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Portal fakt skvelej ale jeste sem ho nedohral a HL2EP2 uz snad konecne dohraju. Sice to mam stahly ale přemýšlim že koupim originalku. hlavně kvuly Team Fortress 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jsem v posledním kole....to si myslím že překonává všechny předchozí dohromady, vzhledem ke kecům pc a obtížnosti kola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 na tuto hru si brusim zubky hned ako doham HL2 :D ... vyzera to ako dobra hra trosku na mozog :) cus bobe cau mysko :D tohle neni dobra hra ... to je genialni hra :D sice trochu kratka ale kdyz se clovek snazi projet vsechny challenges tak hra zabere i nekolik dni :) jj docela se u toho musi myslet ... ale napr memu bratranci bylo z toho blbe a bolela ho hlava :D P.S. : kdo chce pisnicku still alive ktera je v outru tak PM ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 cau mysko :D tohle neni dobra hra ... to je genialni hra :D sice trochu kratka ale kdyz se clovek snazi projet vsechny challenges tak hra zabere i nekolik dni :) jj docela se u toho musi myslet ... ale napr memu bratranci bylo z toho blbe a bolela ho hlava :D P.S. : kdo chce pisnicku still alive ktera je v outru tak PM ! Na Portal jsem cekal od prvniho traileru v minulem roce a hned jak vysla tak jsem ji mel :) P.S. z toho pocitace jsem mel fakt strach :D a posli mi tu pisnicku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jinak dragunov to dohrál jen díky mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 on si nenechal poradit :D ale já mu dodal hru :D aha to si mel rict hned, vyznelo to uplne jinak ze to dohral diky tobe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 on si nenechal poradit :D ale já mu dodal hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.