Jump to content

Portal - diskuze ke hre

bobo

Recommended Posts

Takze piste sem dojmy z tehle bombastivke hry ... Dneska jsem ji dojel do konce a musim rict ze tuhle hru jsem si ze vsech stran maximalne uzil ... hodne se mi libil ten pocitac co provazi hrou ... hodne ukecana zalezitos ... a taky ty samostrilejici vezicky ... totalni rezba jak vas prosi at je polozite zpatky na misto nebo po vas zacnou rvat at toho nechate :D :D a co zaverecny souboj ?? Mne se nehorazne libil jak ten komp zacal rikat ze uz mu to je jedno a at si ho klidne znicim :D a taky jsem si uzil tu zaverecnou pisnicku ve ktere rikal ze jeste zije :D pokud ji nekdo mate tak poslete link chci ji :D :D

uff rozepsal jsem se ... ale nedivte se mi vazne tahle hra je totalne peckovni

• 3 weeks later...

Ty jo dnes dohrane na Xbox 360 :D Naprosto GENIALNI!!!Nebyla ani lehka a ani nechutne tezska...To me pak omrzi a nervuju u toho...Ale tohle je akorat vyvazeny...Mluvici pocitac nejvic LOL :D

Pouzil jsem navod jen jednou a to jsem precetl jen jednu vetu :) .Jinak vse sam :D Jsem na sebe pysnej heh :D

Opravdu to vsichni vyzkousejte stoji to za to ;)

na tuto hru si brusim zubky hned ako doham HL2 :D ... vyzera to ako dobra hra trosku na mozog :) cus bobe

cau mysko :D tohle neni dobra hra ... to je genialni hra :D sice trochu kratka ale kdyz se clovek snazi projet vsechny challenges tak hra zabere i nekolik dni :)

jj docela se u toho musi myslet ... ale napr memu bratranci bylo z toho blbe a bolela ho hlava :D

P.S. : kdo chce pisnicku still alive ktera je v outru tak PM !

cau mysko :D tohle neni dobra hra ... to je genialni hra :D sice trochu kratka ale kdyz se clovek snazi projet vsechny challenges tak hra zabere i nekolik dni :)

jj docela se u toho musi myslet ... ale napr memu bratranci bylo z toho blbe a bolela ho hlava :D

P.S. : kdo chce pisnicku still alive ktera je v outru tak PM !

Na Portal jsem cekal od prvniho traileru v minulem roce a hned jak vysla tak jsem ji mel :)

P.S. z toho pocitace jsem mel fakt strach :D a posli mi tu pisnicku :)