xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 právě hraju silent hill 1 na psp, zajímal by někoho návod pro tuto hru včetně všechn bonusů a všeho okolo hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Ja kdyz jsem to hral (nedohral jsem to, nejak jsem to odlozil a jeste se k tomu nevratil:() tak jsem kombinoval vic navodu z gamefaqs, ale najdes tam uplne vsechno vcetne map lokaci viz. Silent Hill PSX Gamefaqs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 znám tyhle eng stránky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 znám tyhle eng stránky :) Ja si to myslel jen pro sichr :), o ceskym navodu nic nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 já právě chci začít dělat české :) od her pro xbox, psp atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tak to s chuti dotoho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 ceskej myslim existuje, na nekterym programu na navody, nevim jak se to menuje ale nekde sem to videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka88 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tohle není návod na SH 1 :D..to je na SHO...a ještě k tomu do napsal dante :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 proč mi tu kopíruješ moje vlastní návody a ještě na úplně jinou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka88 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 vim, nasla jsem ho jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 vim, nasla jsem ho jinde mohu se zeptam kde "jinde"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 vim, nasla jsem ho jinde :D to nechapu:D jinak jo moch bys delat navody:).....nebejte tviho navodu na SHO tak se nedostanu ani z nemocnice:).......jinak jestly myslis na xbox360(jak jinak)moch bys treba nekdy udelat navod a naky rady na Oblivion:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ten cesky navod na silent hill 1 je v programu scorpion wincheater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ten cesky navod na silent hill 1 je v programu scorpion wincheater no to jo.....ale taky je urcite nekde na netu...ale dante se pta jestly ho nekdo chce tady.......to je jako kdyby napsal kdo chce nakej navod tak at hleda:cheesygrin:.......ja sem pro navody:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 http://www.pspzone.sk/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=7926 tady je kde to barča našla, tímto se jí omlouvám....teď zjistil, který čorka si kopíruje cizí věci bez optání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 http://www.pspzone.sk/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=7926tady je kde to barča našla, tímto se jí omlouvám....teď zjistil, který čorka si kopíruje cizí věci bez optání jo, proto jsem se radsi zeptal odkud to vzala...:roll: Omluvam se Barče, ze jsem ji nerekl "prosím" tak ted rikam : Dekuji ti i za Danteho:) Uz sem napsal Adminu PSPZONE at se postaraji o napravu/trest pro kopirovatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.