Jiří Pásek Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Jestli ti jede Fifa 12, nebo Dead island tak by ti to mělo jet ;).....hra je xgd 2 takže žádná ochrany ala xgd 3 nepo AP2,5 nebo spíš napiš nejnovější hru co jsi hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polbran Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Na rozjetí vláčku je tam taková mrtvola zavázaná lanem ke zdi a na ní je lístek a tam je červená modrá a oranžová a vláček se rozjede Mě se ten vláček ne a ne rozjed.Hraju na normál a podle video návodu http://www.gameanyone.com/video/445025 mám i jiný papír od toho mrtvího.Anglicky neumím tak jsem asi v p....i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Zdar ja zkoušel pomalu všechny možnosti trvaloto asi čtvrt hodky ale povedlose . A jak to je si už nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Toto je docela dost děsivá hra. Odehrál jsem jen cca. 20 minut a raději jsem to vypnul a zkusím pokračovat ve dne :). Českých jmen jsem si na začátku všiml, je fajn že na hrách makaj i český ruce. Hmm je to fajn...ale že tam nejsou alespoň cz titulky už moc fajn neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenazranej Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Pujde mi Silent hill na LT 1.9?? Už jsi mi poslal ten kinect.......doufam ze jsi me nepodvedl, uz jsem ti v patach ; ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 nenazranej a ty si poslal penize predem na ucet?Nechapu jak to nekdo muze udelat u totalne neznamyho clena.No snad si takovkou blbost neudelal,jinak tohodle silent hilla je mi docela lito.Zadnej zazrak ale hrat se to da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 A co ten trezor na začátku Silent Hillu ?Joo to by mě taky zajímalo. Ty hádanky se mi zdají docela dost těžký, aspoň některý. Až to dojedu, dám to znovu a pozorněji. Jsem na 84% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenazranej Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 No poslal ale predtim jsem si ho nasel na vsech uctech co ma...pan Petr Hora..jsem polda takze je v..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Mám stejný problém s vláčkem jak kolega Polbran...ten mrtvý má úplně jiný lístek než je ve videonávodu a docela mě to kazí dojem ze hry, protože na lístku u mrtvého není jediná zmínka o barvách, tak si nejsem jist , kde se stala chyba!! Zkoušel jsem už snad všechny možné kombinace a NIC!!!!!! takže ať žije básnička o ČERVENÉ,MODRÉ a ORANŽOVÉ...já tam mám vše jen né zmínky o barvách!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ahoj, můžete napsat své dojmy ze hry? teď jsem to dohrál, jako příběh se mi líbil, ale pořád jsem měl 9 lékarniček, zbraň jsem skoro nemusel použít, málo protivníků, celkem lehké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisbin Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 zdravím všechny a prosím o radu. jsem v kině našel jsem 3 filmy ale nejdou mi vložit do promítačky. zjistil jsem že do ni musím vložit ještě lampu, ale nikde ji nemůžu najít. Poradíte mi, předem díky. jinak je to pecka, dost mě to baví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.