Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Downpour - Obecná diskuze

Recommended Posts

Na rozjetí vláčku je tam taková mrtvola zavázaná lanem ke zdi a na ní je lístek a tam je červená modrá a oranžová a vláček se rozjede

Mě se ten vláček ne a ne rozjed.Hraju na normál a podle video návodu http://www.gameanyone.com/video/445025 mám i jiný papír od toho mrtvího.Anglicky neumím tak jsem asi v p....i

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto je docela dost děsivá hra. Odehrál jsem jen cca. 20 minut a raději jsem to vypnul a zkusím pokračovat ve dne :). Českých jmen jsem si na začátku všiml, je fajn že na hrách makaj i český ruce.

Hmm je to fajn...ale že tam nejsou alespoň cz titulky už moc fajn neni!

Odkaz ke komentáři

Mám stejný problém s vláčkem jak kolega Polbran...ten mrtvý má úplně jiný lístek než je ve videonávodu a docela mě to kazí dojem ze hry, protože na lístku u mrtvého není jediná zmínka o barvách, tak si nejsem jist , kde se stala chyba!! Zkoušel jsem už snad všechny možné kombinace a NIC!!!!!! takže ať žije básnička o ČERVENÉ,MODRÉ a ORANŽOVÉ...já tam mám vše jen né zmínky o barvách!!!

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu