dosa Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Ahoj Lidi mám problém nejde mi zapnout psp chvíly svíti power a pak se za 30 sekund vypne poradíte prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Jaké máš PSP? Pokud máš 200x, tak jaký máš data code pod baterkou? Co jsi s tím PSP předtím, než se to stalo dělal? Zkoušel jsi už vytáhnout paměťovku a spustit to PSP bez ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dosa Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Psp-3004 prostě autualizace a pak se stalo tohle dada kode 8D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Aha, tak to je jasný, brickl (zničil) jsi si PSP, bohužel toto nejde (na tomto PSP) nijak opravit. Pokud máš PSP ještě v záruce, tak ho dej do servisu a řekni, že jsi ho aktualizoval, ale po aktualizaci se už nerozběhlo. A pokud ne, tak asi nejlepší možnost je ho prodat třeba na aukru na náhradní díly, nebo můžeš před kamarádama machrovat a třísknout s ním o beton, nebo si na betonu s ním zahrát fotbal, nebo nejjednoduší možnost je ho vyhodit do popelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dosa Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 To nejde třeba přeistalovat Sowtware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Ne bohužel nejde, protože ten starý firmware se smazal a ten nový se tam nenahrál. Neexistuje prostě možnost, jak by to mohl normální člověk opravit, vlastně existuje možnost, jak to opravit, ale musíš rozumět elektrotechnice a programování, protože musíš mít speciální čísnskou paměťovku, NAND paměť a musíš umět tu NAND paměť připájet k tý paměťovce a tu pak přeprogramovat aby to nějak ožulilo to PSP, jako že tam ten firmware je a pak to jde přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Ne ne.Nejde.To jde jen u psp 100x a u některých 200x.U 300x a Go je možnost opravy pouze taková že vyměníš desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dosa Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Ok tak Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dosa
Ahoj Lidi mám problém nejde mi zapnout psp chvíly svíti power a pak se za 30 sekund vypne poradíte prosím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.