jackr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Zdravím. Lze flashnout PSP 1004 FW 6,50? Zkouším najít nějaký návod a nedaří se.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jedná se o nové PSP E-1004 nebo o staré PSP Fat? Ale předpokládám, že o nové PSP street, tak si aktualizuj na 6.60 a dej si tam 6.60 PRO B10, návod najdeš v sekci tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackr Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 je to PSP E-1004, dala jsem tam to 6,60 LME-1,60 když si stáhnu hru, píše mi to ...CORRUPTED DATA moc se v tom nevyznám a už nevím co s tím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kam ty hry dáváš? A jak je tam dáváš (rozbaluješ je nebo ne)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackr Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 stáhnu do PC a přes total com. rozbalím do PSP/GAME/ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Hmm tak to je tím, všechno děláš špatně, teda kromě toho stažení do PC. Za prvé se ty hry nerozbalují, to co stáhneš je už hra iso (pouze má obrázek winraru, ale je to soubor.iso), rozbalíš to jen tehdy, pokud tu hru stáhneš rozdělenou do více částí (part1, part2, atd.). A za druhé iso a cso hry se dávají do složky ISO, kterou vytvoříš na kořeni karty (to je ta první složka která se ti otevře po připojení do PC -jsou tam složky VIDEO, PSP, MP_ROOT, atd. tak mezi nimi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackr Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 tu složku ISO jsem vytvořila jak říkáš, mám tam ovšem jen další složku PSP, nerozbalila jsem to a přesto mi to nejde. Stáhla jsem omylem hru pro PS2 a ta se mi spustila....zkusím tedy stáhnout další hry, třeba se nějaká chytí, jinak už fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Počkej jak další složku PSP? Kde máš tu složku PSP? Ta složka ISO musí být takhle ms0:/ISO a v té složce iso musí být třeba soubor God of war.iso. Kdyžtak tady máš český video návod, jak na to http://www.youtube.com/watch?v=Ilih8sABfUA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jackr
Zdravím. Lze flashnout PSP 1004 FW 6,50?
Zkouším najít nějaký návod a nedaří se....
:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.