Jerabulda17 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 ProsÍm poradte mi někdo koupil jsem si psp3004 piano black version 6,60 a potřebuju radu nejdou mi spustit videa i když je mám ve formátu mp4 a dané do složky videa , vůbec se tam neobjeví.A to stejné u you tube ,našel jsem tu návod na přehrávání youtube ,stáhnul jsem si program ultimate psptube-1,9 rar a přetáhnul do složky GAME ,ale nejde mi to pořát mi to odpovídá,že hra nejde spustit data jsou poškozená. prosím prosím poradte mi někdo co dělám špatně buď to sem a nebo na můj email Jerabulda17@seznam.cz díky moc moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan001 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Dáváš si to na : ROOT - VIDEO - a sem ? Jestli jo, pak zkontroluj jaký má to video rozlišení. jestli to má vyšší než 480x272 nebo tak nějak, tak ti to nemůže jít. A jestli máš i to, tak pak já ti neporadím :( ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ježiši kryste, jsi snad slepý? Proč odpovídáš na dva měsíce staré téma, které už není dávno aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.