toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 chtěl jsem si tam dat tu siri podle navodu na youtube jsem to udělal a byl tam reboot device a mam tam jabličko a nechce mi to najet nevite co stim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Vypadá to, že máš tethered JailBreak. Doporučuji udělat untethered JailBreak pro iOS 5.01. http://console-forum.net/tema/136343-jailbreak?p=1206443&viewfull=1#post1206443 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ja ho ale nezapnu zkoušel jsem aji znovu JB jako a všechno normalně ale pak se to sekne;) nějak no EDIT: pravě že jsem ho neměl před tim vklidu ypinal zapinal a vpohodě a ted mi sviti jenom jabko narliza: používej příště EDIT, jinak dostaneš upomínku za porušení pravidel Console-Fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 pravě že jsem ho neměl před tim vklidu ypinal zapinal a vpohodě a ted mi sviti jenom jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Vypni iPhone, připoj ho k PC a v redsnow dej JUST BOOT TETHERED.. Pokud to nepůjde, připoj iP k iTunes a dej restore a pokud nemáš iOS 5.01, tak akutalizuj firmware a poté udělej JailBreak, podle návodu, co je uveden výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ja když chtěl dat JB pravě tak všechno najelo aji tam ty řadky bile jak se děla ta operace a pootm nějaky error a to just boot tethered to je kde? vtom redsnow? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Nejjednoduší bude, když připojíš iP k iTunes, tam dáš restore, aby jsi měl funkční iPhone.. Pokud nemáš iOS 5.01 tak aktualizuj na 5.01 a poté udělej JailBreak znova, pomocí toho odkazu co jsem ti posílal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 jojo dal jsem restore tedka ;)tak uvidim dik moc fakt;) jo super udělal jsem restore sice se stim musim ted S**** znovu tam všechno dat ale alspon to jede:) dik moc narliza: Poslední varování! Používej příště EDIT (upravit příspěvek), jinak dostaneš upomínku za porušení pravidel Console-Fora. Poděkovat můžeš, pomocí tlačítka Thanks, aby jsi kvůli tomu nepsal zbytečný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 jo super udělal jsem restore sice se stim musim ted S**** znovu tam všechno dat ale alspon to jede:) dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
chtěl jsem si tam dat tu siri podle navodu na youtube jsem to udělal a byl tam reboot device a mam tam jabličko a nechce mi to najet nevite co stim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts