goonies Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Zdravím, tak jsem to flashnul na Custom Firmware 6.60 ME-1.6, po dokončení flashu (update proběhlo kompletně) se psp restartoval a už nenajede, vždy jak ho zapnu tak se jen rozsviti power par krát blikne kontrolka čtení z paměťové karty a vypne se, kdyz při zapnutí držím R tak se dostanu aspoň do Recovery menu, ale co stim? děkuji za radu.:cry: Citovat
Zdenek Dudek Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 zkus recovery flasher (dělal jsem to před dlouhou dobou - už nevím) ale nějak takhle by se to mělo jmenovat Citovat
goonies Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 OK, opraveno, udělal jsem downgrade na CFW 6.39 a je stejně blbě funkční jak 6.60, nevíte čím to je, že mi teď v jakékoliv hře při ukládaní pozice her trvá uložení pozice místo 3-5 vteřin tak minutu a déle? jak jsem měl CFW 5.00 M33 tak vše jelo svižně, s novým šestkovým firmwarem je vše spomalené! kartu jsem formatnul už snad 10x a stéle je to celé jakési pomalé! i načitání ISO her :( Citovat
Martin2412 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 ve vsh menu si nastav CPU CLOCK XMB a CPU CLOCK GAME na Default. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.